Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

304 258 Ft

Cikkszám: 38417 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 82
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Házi vízmű frekvenciaváltóval, PRODO

Leírás Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

Felhasználás:

állandó nyomásszabályozás a rendszerben frekvenciaváltó segítségével
ivóvíz és használati víz szivattyúzása mély és keskeny aknákból és kutakból
tartályok átszivattyúzása
öntözés és permetezés
családi házak, nyaralók, szociális és mezőgazdasági épületek vízvezetékeinek létesítése
vízellátás
automata szivattyúállomások
alkalmas otthoni és professzionális használatra
folyamatos működésre alkalmas

A 3Ti-20 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal vagy más, a vízben előforduló koptató anyagokkal szemben. A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült.

Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.Ez a búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas.
A szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy vízzel való permetezésre.
A 3Ti-20 szivattyú hidraulikus része el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épül fel – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszerelhető). Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell túl drága és különösen gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 3Ti-20 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Előnyök:

motor fordulatszámának elektronikus szabályozása beépített frekvenciaváltón keresztül
a szivattyú könnyű gördülékeny indítása
védelem szárazonfutás és alacsony szint ellen
túlfeszültség és túl alacsony feszültség elleni védelem
túltöltés elleni védelem
túlmelegedés elleni védelem
a rozsdamentes acél szerkezet garantálja a hosszú élettartamot és korrózióvédelmet
tokozott egyfázisú motor
saját csapágyba szerelt úszó járókerekek
8 m-nél nagyobb mélységből történő szivattyúzásra alkalmas; merülés 50 m-re a felszín alatt
alkalmas háztartási és ipari használatra
könnyű össze- és szétszerelés

Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval VESSER frekvenciaváltóval, a következőket tartalmazza:

3Ti-20 szivattyú
Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2.2kW
8 literes hidrofor tartály szerelvénnyel
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó külső menettel 32×1" 2x

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 304257.71 Ft árával.

Az Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Házi vízmű frekvenciaváltóval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Házi vízmű frekvenciaváltóval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS je 304257.71 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38417.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Házi vízmű frekvenciaváltóval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS,  Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 24 frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 28 frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3,5" SC 2-14 400V frekvenciaváltóval – RTS