Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális

132 434 Ft

Cikkszám: 118097 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális adagolási mennyiség 2 l/h 10 bar nyomáson
Az impulzusok maximális száma 120/ perc
Szívási magasság 2 m
Az adagolt közeg üzemi hőmérséklete 30°C
Környezeti üzemi hőmérséklet 5-40°

Leírás Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális

Membránové dávkovacie čerpadlo ETATRON PKX MA je mechanicky nastaviteľné. Čerpadlo riadi tlakový spínač. 

Manuálne nastaviľný rozsah 0 – 100% 
Čerpadlá modelovej rady PKX sa montujú na stenu   

Dávkovacie čerpadlo ETATRON PKX-MA je odolné vďaka použitým materiálom 

Polypropylénové púzdro
Membrána čerpadla je z PTFE (Teflon®)
Tesnenie je z EPDM (Dutral®)
Ventily sú z FPM (Viton®)
Výtlačná hadica je z PE (polyetylén)
Sacia hadica je z PVC 

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 132434.33 Ft árával.

Az Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális a(z) tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Adagoló szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Adagoló szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális je 132434.33 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Adagolószivattyú ETATRON PKX-MA manuális si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118097.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Adagoló szivattyúk - Hasonló termékek: Adagolószivattyú ETATRON DLX-MA digitális, Adagolószivattyú ETATRON DLX-VFT impulzus, Adagolószivattyú ETATRON DLX-VFT impulzus, Adagolószivattyú ETATRON DLX-MA digitális