Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160

77 487 Ft

Značka: Karmat

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Karmat, Ellenőrző aknák visszacsapó szeleppel 315 csatlakozással DN 160, Karmat
Maximális üzemi hőmérséklet 95°C

Leírás Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160

A visszacsapó szeleppel ellátott aknafenék olyan eszköz, amely hatékonyan blokkolja a szennyvíz fordított áramlását.

A visszacsapó szeleppel ellátott aknafenék előnyei:

az épületek hatékony védelme
alacsony költség és egyszerű telepítés
a visszacsapó szelep eltávolításának lehetősége a talaj felszínén anélkül, hogy az aknába kerülne
nem kell karbantartót hívni
ellenáll a korróziónak, a negatív hőmérsékleteknek és a vegyszereknek
a szelep sikeresen megfelelt a PN-EN 13564 szabvány által előírt tesztsorozaton, és megkapta a CE jelölést

Az ellenőrző aknát főszabály szerint a csatornacsőre szerelik fel arra az esetre, ha a csatornacsőbe egy "vakond" behelyezhető az adott ág eltömődése esetén történő tisztítására. Ha a csatornacső hosszabb, javasoljuk, hogy 20-25 méterenként helyezzen be ellenőrző aknákat. A visszacsapó csappantyúval ellátott ellenőrző akna megakadályozza, hogy a szennyvíz visszafolyjon az épületbe, vagy a rágcsálók bejussanak a lakásba.

A beépített visszacsapó szeleppel rendelkező ellenőrző akna megengedett legnagyobb mélysége 5 m, a maximális üzemi hőmérséklet pedig 95°C.
A visszacsapó csappantyús ellenőrző tengely könnyen összeszerelhető, és még egy kezdő hobbi meiszter is meg tudja csinálni.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 77486.51 Ft árával.

Az Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160 a(z) Karmat tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Ellenőrző aknák visszacsapó szeleppel 315 csatlakozással DN 160 területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Ellenőrző aknák visszacsapó szeleppel 315 csatlakozással DN 160 kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160 je 77486.51 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 23036.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Ellenőrző aknák visszacsapó szeleppel 315 csatlakozással DN 160 Karmat - Hasonló termékek: Aknafenék visszatérő szeleppel 315/160, Tengely alja visszatérő szeleppel 315/160