Aquapress nyomástartó edény karima.

7 197 Ft

Značka: AQUAPRESS

PARAMÉTEREK

Paraméter
Nyomás (bar) max 8 bar
Gyártó AQUAPRESS
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 15x15x4, rozteč na skrutky 120mm
Súly (kg) 0,5
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Aquapress nyomástartó edény karima.

Az Aquapress nyomástartó edény karimája alkatrészként szolgál sérülés vagy korrózió esetén.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Aquapress nyomástartó edény karima., amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7197.09 Ft árával.

Az Aquapress nyomástartó edény karima. a(z) AQUAPRESS tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Aquapress nyomástartó edény karima. beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Aquapress nyomástartó edény karima.

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Aquapress nyomástartó edény karima. je 7197.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Aquapress nyomástartó edény karima. si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9692.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Gumimembránok és karimák hidrofor tartályokhoz AQUAPRESS -