Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

118 238 Ft

Cikkszám: 119944 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 61
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó IBO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, IBO

Leírás Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

A 3Ti-15 WATER-PASS 2-el automata házi vízmű búvár vízszivattyúval elsősorban szezonálisan, elsősorban öntözésre használják.

A búvár 3"-os (3 hüvelykes, átmérője 74 mm) 3Ti-15 szivattyú szerkezetileg tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként készült, sokféle alkalmazással.
A 3Ti-15 búvárszivattyú használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-15 búvárszivattyú praktikus és sokoldalú felhasználása elsősorban a méretekben rejlik.
Ez a keskeny szivattyú használható kutakban és még nagyon keskeny kutakban is. Alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési vízellátásra.
A 3Ti-15 búvárszivattyú kiválóan alkalmas egy búvárszivattyúval rendelkező házi vízmű részeként is.

A WATER-PASS 2 vezérlőegységgel NINCS szükség hidrofor tartályra, nyomáskapcsolóra vagy szárazonfutás elleni védelemre.

A WATER-PASS 2 intelligens vezérlőegység a szivattyú működésének és védelmének hatékony szabályozására szolgáló eszköz.

A WATER-PASS 2 a szivattyú működését a csőben lévő víznyomás szintjének változásainak és a csövön keresztüli vízáramlásnak a vizsgálatával szabályozza.
Az automatikus bekapcsolás a vízellátó rendszerben a beállított bekapcsolási nyomás alá eső víznyomás-eséstől és a WATER-PASS 2-vel felszerelt csőben lévő áramlási sebességtől függ.
A gyakorlatban a WATER-PASS 2 vezérlőegység bekapcsolja a szivattyút, ha kinyitják a vízcsapot (vagy a locsolókat kinyitják), és körülbelül 6 másodperccel a csap (vagy az öntözőberendezések) elzárása után kikapcsol.

A WATER-PASS 2 egység beépített védelmi funkciói

Teljes mértékben helyettesíti a hagyományos nyomáskapcsolókat, köszönhetően az aktiválási nyomás beállításának
A szivattyú védelme szárazonfutás ellen. Vízhiány esetén a szabályozó lekapcsolja a szivattyút, ezzel megelőzve annak károsodását.
A szivattyú védelme a víz ellenirányú áramlása ellen a beépített visszacsapó szelepnek köszönhetően
Szivattyúvédelem vízösszerázódás ellen

Az automatikus házi vízmű  3Ti-15 búvárszivattyúval és WATERPASS 2- el a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 3Ti-15
WATER-PASS 2 vezérlőegység
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz

Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"

Átmeneti darab belső menettel 32×1"
felfüggesztő szerkezet búvárszivattyúkhoz

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 118238.27 Ft árával.

Az Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el je 118238.27 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű 3" 3Ti-15 RTS búvárszivattyúval WATER PASS 2-el si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119944.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval IBO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" 3Ti-15 PC-16-tal – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" 3Ti-15 PC-16-tal – RTS, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" 3Ti-15 BRIO PC-13-mal – RTS