Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS

99 927 Ft

Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 66
Maximális áramlás (l/perc) 45
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó PRODO, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS

A 2,5"-os, PC-13-as STM 24 búvárszivattyúval ellátott, automata házi vízmű főként szezonálisan használatos, főként öntözésre.
Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek ivóvízzel való ellátására használják, amelyet nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyernek vagy nagyobb távolságból táplálnak.
A 2,5"-es STM 24 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal vagy a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
A 2,5" STM 24 úszó járókerekes búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas elosztóvezetékbe szerelve a nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra. öntözés vagy permetezés vízzel.

A 2,5" STM 24-es szivattyú hidraulikus része el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető.
Bármilyen javítást (amit mi végzünk) nem kell túl drága és különösen gyors, ami a hiba nagy előnye.
A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.
A 2,5" STM 24 búvárszivattyú alkalmas kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként.

BRIO PC-13 vezérlőegység típusa:

A szivattyú automatikus be- és kikapcsolása a csap nyitásakor/zárásakor
Beépített visszacsapó szelep és integrált védelem a szárazonfutás ellen
Manométer
Névleges áram: 10A-ig
Üzemi feszültség: ~ 230 V ± 10% / 50 Hz
Csatlakozás: minden külső menet bemenete és kimenete 2,54 cm (G1 ")
Maximális üzemi nyomás: kb.10 bar
Maximális vízhőmérséklet: kb. 60°C
Kapcsoló visszaállítása:  manuális
Bekapcsolási nyomás: 1,5 bar tartományban
A lekapcsolási nyomást nem lehet beállítani
Térfogatáram: körülbelül 150 liter / perc
Méretek (Ma x Sz x Mé): 15 x 13 x 23 cm
Súly: körülbelül 1,3 kg
Védettség: IP65

A szivattyú működését vezérlő elektronikus kapcsoló, vagy más szóval présvezérlés nyomáskapcsoló funkciót lát el, így lehetővé teszi az elektromos vízszivattyú működésének automatizálását a nyomáseséstől és a víz beáramlásától függően. az elosztórendszer leáll (azaz a készülék elektromos érintkezőinek nyitásakor és zárásakor) – lehetővé teszi a szivattyú vagy vízmű automatikus működését.
Automata házi vízmű, nyomásmérő PC-13 nyomásmérővel szárazonfutás elleni védelmet is biztosít – víz nélkül üzemelve kikapcsolja a szivattyút. Így megóvja a szivattyút a víz nélküli működés során fellépő sérülésektől. Kikapcsolás után a RESET gomb megnyomásával újraindul. A gép, nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő használata szennyeződés- és üledékmentes tisztavíz-elosztó rendszerben javasoljuk, ellenkező esetben a készülék bemeneti részére megfelelő szűrőt kell beépíteni.
Megfelelő alternatíva még: PC-16 vezérlőegység.
A termék előnyei:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 présvezérlő gép automata egységként használható szivattyúkhoz és hidrofor tartály nélküli víztelepekhez (automata vízmű).A PC-13 vezérlőegység nagy előnye a könnyű kezelhetőség.A BRIO PC-13 vezérlőegység manométeres – présvezérléssel rendelkezik egy beépített visszacsapó szeleppel, amely megakadályozza a víz visszaáramlását a szivattyúba.

Működés és alapadatok:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 gép a csatlakoztatás pillanatában körülbelül 15 másodpercre elindítja a szivattyút. Ezután a szivattyú elindul, amikor eléri az üzemi nyomást, amikor a rendszerben lecsökken a nyomás, például amikor a szelepet kinyitják.
A PC-13 automata manométerrel ellentétben más nyomáskapcsolókkal, a vezérlőegységekkel, amelyek bizonyos nyomás elérésekor kikapcsolnak, a minimális áramlási érték elérésekor kikapcsolnak. Ha ez a feltétel teljesül, a készülék 7-15 másodperccel késlelteti az eszköz kikapcsolását. Ez csökkenti a szivattyú indításának gyakoriságát alacsony térfogatáramnál.

Telepítés:
A nyomásmérővel ellátott PC-13 automata a szivattyú és az első szívópont közé tetszőleges pontra felszerelhető úgy, hogy a nyíl iránya, amely a készülék alján (a menetnél) található, két csatlakozás között. 1" átmérőjű a víz áramlási irányának felel meg. Biztosítani kell az elosztórendszer hidraulikus csatlakozásainak tökéletes tömítését. Ha 8 bar megengedett legnagyobb nyomású szivattyút használnak, nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni a PC-13 bemenetére. A készülék gyárilag 1,5 bar nyomásra van beállítva, ami a legtöbb felhasználáshoz optimális.

Kábelekkel jár:

1 m-es kábel dugóval az elektromos hálózathoz való csatlakozáshoz
60 cm-es kábel a szivattyúhoz való csatlakozáshoz

Automatikus házi vízmű 2,5" STM 24 búvárszivattyúval BRIO PC-13-mal a következőket tartalmazza:

Búvárszivattyú 2,5" STM 24
BRIO PC-13 vezérlőegység
Függesztő szerkezet a kábel hosszában
Csatlakozókészlet búvárszivattyúkhoz
Sárgaréz közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1"
Átmeneti darab belső menettel 32×1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 99927.41 Ft árával.

Az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS je 99927.41 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 BRIO PC-13-mal – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 40000.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Automata házi vízmű búvárszivattyúval 3" STM 24 BRIO PC-13 + redukciós szeleppel – RTS, Automata házi vízmű 2,5" STM 24 búvárszivattyúval WATER PASS 2-el, Automata házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 20, BRIO PC-13 – RTS, Automata házi vízmű 3Ti-20 búvárszivattyúval BRIO PC-13 + reduktorszeleppel – RTS