Brio SK-13 nyomásmérővel

21 835 Ft

Cikkszám: 1698 Kategória:
Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tápegység 230 V
Névleges frekvencia 50/60 Hz
Maximális áramerősség 12 A
A bekapcsolási nyomásszabályozás tartománya 1 – 3 bar
Max. megengedett nyomás 10 bar

Leírás Brio SK-13 nyomásmérővel

Presscontrol SK-13, szivattyú szárazon futás elleni védelme az egyfázisú motorral rendelkező szivattyúk automatikus közvetlen be- és kikapcsolására szolgál. A berendezés telepíthető önfelszívó álló szivattyúval, valamint olyan búvárszivattyúval is, amely megfelel a Presscontrolműszaki paramétereinek

A Presscontrol Sk-13 felhasználása:
A Presscontrol SK-13 berendezés, szivattyú szárazon futás elleni védelme, szárazon (üresen) futás-jelzőjével van ellátva. Abban az esetben, ha a szivattyúnak nincs vize és szárazon fut, a Presscontrol kb. 10 másodperc elteltével kikapcsolja a szivattyút, és a vezérlőpanelen kigyullad a hibajelző lámpa.

Hogyan működik a BRIO SK-13?
A BRIO SK-13, a szivattyú szárazon futás elleni védelme automatikusan be- és kikapcsolja a szivattyút a nyomás esése és az áramlás leállásának esetén. Ezenkívül a BRIO SK-13 leállítja a szivattyút, ha nincs víz a rendszerben, így megóvja azt a szárazon futás során bekövetkező sérülésektől. A BRIO SK-13 esetében nem lehet beállítani a kikapcsolási nyomás értékét, ezért a szivattyú üzemi körülmények között a szivattyú maximális paramétereinek (nyomásának) elérése után kikapcsol.
Megfelelő alternatíva önindítóval, a RESET gomb manuális megnyomása nélkül, a PC-16 vezérlőegység

MŰSZAKI ADATOK:

230 V tápellátás
névleges frekvencia 50/60 Hz
maximális áramerősség 12 A
kapcsolási nyomás szabályozási tartomány 1 – 3 bar
megengedett max. nyomás 10 bar
folyadék max. hőmérséklete 55 °C
max. áramlás 2,66 l / s: 160 l / perc: 9,6 m3 / h
összekötő csapok átmérője 1 "
védelem IP 65

6 BAR-nál nagyobb nyomást kifejtő szivattyúkkal történő használat esetén javasoljuk nyomáscsökkentő szelep felszerelését a vezérlőegység elé.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Brio SK-13 nyomásmérővel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 21835.11 Ft árával.

Az Brio SK-13 nyomásmérővel a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Brio SK-13 nyomásmérővel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Brio SK-13 nyomásmérővel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Brio SK-13 nyomásmérővel je 21835.11 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Brio SK-13 nyomásmérővel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1698.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek Omnigena - Hasonló termékek: Brio SK-13 nyomásmérővel