Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900

52 022 Ft

Cikkszám: 38961 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 10
Maximális áramlás (l/perc) 300
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO

Leírás Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900

MAGNUM 550/2900 búvár, szennyvízszivattyú, széleskörű felhasználásra.
A MAGNUM 550/2900 búvárszivattyú lehetővé teszi:

szennyezett víz, iszap, szennyvíz szivattyúzása
vízelvezetés elárasztott pincékből
felszíni és alsóbb szintű forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz szivattyúzása
a szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C
maximum környezeti hőmérséklet 70 °C

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 52021.74 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900 a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900 je 52021.74 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú MAGNUM 2900 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38961.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú IP 1100, Vízelvezető szivattyú TIPI – IPK 400, Vízelvezető szivattyú IPC 550, Búvár szennyvízszivattyú IBO WQ 1100 Professional