Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

84 677 Ft

Cikkszám: 24944 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 34
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.8
Gyártó IBO

Leírás Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

A MULTI IP 1000 inox búvár szennyvízszivattyú kutak vízellátására, öntözésre szolgál. A MULTI IP 1000 inox szivattyú tiszta víz szivattyúzására szolgál. A sorozat szivattyúi háztartási használatra készültek. Nem alkalmasak folyamatos működést igénylő célokra és koptató anyagokat, például iszap vagy homok tartalmú víz szivattyúzására. A kicsi és kompakt kialakítás lehetővé teszi a szivattyú szűk és zárt helyeken történő használatát.
A MULTI IP 1000 inox szivattyú előnye, hogy a nyomócső a szivattyú felső részén található.
Jó tanács egy tapasztalt eladótól 🙂
A MULTI IP 1000 inox búvárszivattyú kiváló választás kútból történő közvetlen, rendszeres öntözéshez, vagy háztartások vagy kertészek különféle tartályaiba történő vízellátáshoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 84677.25 Ft árával.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox je 84677.25 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvár szennyvízszivattyú MULTI IP 1000 inox si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 24944.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Vízelvezető szivattyú IP 750, IBO WQF 180 búvár szennyvízszivattyú, Búvár vízelvezető szivattyú IP 400, Vízelvezető szivattyú IP 1100 INOX