Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS

196 449 Ft

Cikkszám: 119972 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 79
Maximális áramlás (l/perc) 46
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,55
A szivattyú használata Nyomásszivattyú

Leírás Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS

A többfokozatú, 3″ IPRO 1-20 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelölésű búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas továbbá nyomásnövelésre az elosztóvezetékbe szerelés során, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3"-os IPRO 1-20 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (melyet szervizünkben végzünk el)  nem drága és mindenekelőtt gyors.ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 3″ IPRO 1-20 búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott házi vízmű részeként is használható.
Az IPRO PROFESSIONAL sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy az elsősorban otthoni használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az IPRO PROFESSIONAL szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) tudják szivattyúzni a vizet, és megbízhatóan és hosszú ideig szállítsák a szükséges vízmennyiséget.

Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

A folyadék maximális hőmérséklete 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet 35°C
F szigetelési osztály
Üzemmód – szakaszos vagy folyamatos
Biztonság – IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 196448.68 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS a(z) tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Automata házi vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Automata házi vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS je 196448.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3" IPRO 1-20 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119972.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Automata házi vízmű búvárszivattyúval - Hasonló termékek: Automata házi vízmű DIVERTRON 650 búvárszivattyúval, Automata házi vízmű DIVERTRON 900 búvárszivattyúval