Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS

237 649 Ft

Cikkszám: 113398 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 105
Maximális áramlás (l/perc) 110
Merülési mélység (m) 100
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.5
Gyártó PRODO

Leírás Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS

A többfokozatú, 3,5"-os AQUA IPRO 3-019 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló)
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas az elosztóvezetékekbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3,5"-os AQUA IPRO 3-019 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a cégünkben szervizelünk) nem drága és mindenekelőtt gyors , ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén. A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 3,5"-os AQUA IPRO 3-019 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként.
A 3.5 AQUA IPRO búvárszivattyú a már nagyon sikeres 3.5 SDM típus professzionális változata.
Az AQUA IPRO sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy a főként háztartási használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az AQUA IPRO szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) tudják szivattyúzni a vizet, és megbízhatóan és hosszú ideig szállítsák a szükséges vízmennyiséget.
Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: technológiailag továbbfejlesztett szivattyúzás noryl
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

Maximális folyadék hőmérséklet: 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet: 35°C
Motor fordulatszám: 2850 RMP
Motor: olajhűtéses
Szigetelési osztály: F
Üzemmód: szakaszos és/vagy folyamatos
Biztonság: IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 237648.75 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS je 237648.75 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3,5" AQUA IPRO 3-019 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113398.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk PRODO - Hasonló termékek: Búvárszvattyú 4" AQUA IPRO 16/030T – RTS, Búvászivattyú 6" IPRO PROFESSIONAL 20-100 – RTS, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 16/030S – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 4/015S – RTS