Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS

132 212 Ft

Cikkszám: 113395 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 90
Maximális áramlás (l/perc) 100
Merülési mélység (m) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó PRODO, Búvárszivattyúk vízhez, PRODO

Leírás Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS

A többfokozatú, 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas továbbá nyomásnövelésre az elosztóvezetékbe szerelés során, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3,5"-os IPRO PROFESSIONAL L 3-016 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a mi szervizközpontunk végez) nem  drága és különösen gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.
A 3,5"-os IPRO PROFESSIONAL 3-016 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként.
A 3.5 IPRO PROFESSIONAL búvárszivattyú a már nagyon sikeres 3.5 SDM típus professzionális változata.
Az IPRO PROFESSIONAL sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy az elsősorban otthoni használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az IPRO PROFESSIONAL szivattyúk úgy készülnek, hogy képesek szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (150 m-ig) vizet szivattyúzni és a szükséges vízmennyiséget megbízhatóan és hosszú ideig szállítani.

Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag fejlett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

Maximális folyadék hőmérséklet: 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet: 35°C
Szigetelési osztály: F
Üzemmód: szakaszos és/vagy folyamatos
Biztonság:  IP68
Motor fordulatszám: 2850 RMP
Motor: olajhűtéses
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 132212.08 Ft árával.

Az Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú  3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS je 132212.08 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú 3,5" IPRO PROFESSIONAL 3-016 – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113395.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk PRODO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/022S – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/022T – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 8/030T – RTS, Búvárszivattyú 4" AQUA IPRO 4/015T – RTS