Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V

112 859 Ft

Cikkszám: 18129 Kategória:
Značka: Omnigena

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 100
Maximális áramlás (l/perc) 52
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó Omnigena

Leírás Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V

Az ivóvíz búvárszivattyúkat ipari, lakó- vagy mezőgazdasági épületek nagyobb mélységből (több mint 8 méterről) nyert vagy nagyobb távolságból származó ivóvízzel való ellátására használják.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Az új 3" Omnigena 3T 3" szivattyúcsalád kutakból, fúrásokból és tározókból történő víz szivattyúzására szolgál.
Az Omnigena AQUA 3T 3" szivattyúk számos előnnyel rendelkeznek:

A hidraulikus részük el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokknak épült (egyes részek igen) és meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető.
Az általunk elvégzett javítások nem lehetnek túl drágaak, mint eddig.
Energiatakarékosak.
A mindössze 75 mm-es átmérőnek köszönhetően ezek a szivattyúk szűk kutakból történő víz szivattyúzására is használhatók.
A szivattyú tartósan 50g koptatóanyagot (szennyeződést)/m3, rövid távon 150g/m3-t képes felszívni, ezért friss kutakba és fúrásokba is alkalmas.

Az Omnigena AQUA 3T-23-0,75,230V 3" búvárszivattyú alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek kialakítására, valamint permetezési és vízellátásra. kerti öntözés.
Az úszó járókerekes búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. Ez a szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy tiszta vízzel történő permetezésre.
Az AQUA ST sorozatú szivattyúk kis és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz alkalmasak.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 112858.55 Ft árával.

Az Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V a(z) Omnigena tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V je 112858.55 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Búvárszivattyú AQUA ST 3T-32 / 230V si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 18129.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyúk Omnigena - Hasonló termékek: Mélykúti szivattyú Omnigena EVJ 1,8-50-0,55 230V, Búvárszivattyú Omnigena MULTI WQ 1500F, Mélykúti szivattyú Omnigena EVJ 1,5-120-1,1 230V, Búvárszivattyú Omnigena MULTI WQ 1100F