Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS

506 815 Ft

Cikkszám: 113474 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 118
Maximális áramlás (l/perc) 430
Merülési mélység (m) 150
Szivattyú teljesítménye (kW) 5.5
Gyártó PRODO, Búvárszivattyú, PRODO

Leírás Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS

A többfokozatú, 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal és a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Resistance To Sand =Homokállóság = homokálló.
Használat:
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss kutakban, kutakban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas az elosztóvezetékekbe épített nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra és öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az IPRO PROFESSIONAL sorozat professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy az elsősorban otthoni használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az IPRO PROFESSIONAL szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150m-ig) képesek vizet szivattyúzni, és a szükséges vízmennyiséget megbízhatóan és hosszú ideig szállítani.
Előnyök:
A 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épült – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen leszerelhető. Bármilyen javítás (amit a mi cégünkben végeznek)nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén.A szivattyú hővédelemmel – biztosítékkal van felszerelve.

Anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: AISI 304 rozsdamentes acél
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett szivattyúfurat
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP
Csapágyak: NSK

Műszaki feltételek:

Maximális folyadék hőmérséklet: 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet: 35°C
Szigetelési osztály: F
Üzemmód: szakaszos és/vagy folyamatos
Biztonság: IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 506815.09 Ft árával.

Az Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Búvárszivattyú területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Bvárszivattyú  4"  IPRO PROFESSIONAL 16/075T - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Búvárszivattyú kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS je 506815.09 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Bvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 16/075T – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 113474.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Búvárszivattyú PRODO - Hasonló termékek: Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 8/030T – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 12/040T – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL 6/022S – RTS, Búvárszivattyú 4" IPRO PROFESSIONAL16/040T – RTS