Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX

75 861 Ft

Cikkszám: 38661 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 18
Maximális áramlás (l/perc) 150
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó IBO, Önfelszívó szivattyúk vízhez, IBO

Leírás Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX

Egyfokozatú CPM centrifugálszivattyú, nem agresszív folyadékok szivattyúzására, amelyek 0,27 kg/m3 tömegű nem koptató és szilárd anyagokat tartalmaznak.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete max. 60 °C. A szivattyú folyamatos üzemre alkalmas. A víz és por elleni védelmi osztály IP44. A tekercselés szigetelési osztálya B
A CPM centrifugálszivattyú minden vízzel érintkező része AISI 304 rozsdamentes acélból készült Mechanikai alkatrészek: szén / kerámia / NBR.
A CPM 18 INOX szivattyú használata:

családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
a víznyomás növelésére a vízellátó rendszerekben
öntözés
házi vízi üzem részeként

A CPM 18 INOX szivattyú előnyei:

nagy szivattyúáramlás
csendes működés
korrózióálló
egyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 75860.91 Ft árával.

Az Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX je 75860.91 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Centrifugálszivattyú CPM 18 INOX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38661.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk vízhez IBO - Hasonló termékek: Önfelszívó szivattyú BJ 40/55, DP 370 önfelszívó szivattyú Venturi csővel, Multi 1300 INOX önfelszívó szivattyú tartozékokkal, Önfelszívó szivattyú JET BJ 45/75