Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX

80 797 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú kinyomása (m) 26
Maximális áramlás (l/perc) 200
Merülési mélység (m) 7
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO

Leírás Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX

Az önfelszívó szivattyúk lehetővé teszik a víz szivattyúzását sekélyebb mélységből (akár 8 m-ig), vagy a vízellátó rendszerek víznyomásának növelésére szolgálnak.
A CPM egyfokozatú centrifugálszivattyú nem agresszív folyadékok szivattyúzására szolgál, amelyek 0,27 kg / m3 tömegű, nem koptató és szilárd anyagok szennyeződéseit tartalmazzák.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete max. 60°C A szivattyú folyamatos üzemre alkalmas. A víz és por elleni védelmi osztály IP44. A tekercselés szigetelési osztálya B.
A CPM centrifugálszivattyú minden vízzel érintkező része AISI 304 rozsdamentes acélból készült Mechanikai alkatrészek: szén / kerámia / NBR.
A CPM 26 INOX szivattyú használata:

családi házak tiszta vízzel való ellátása olyan kutakból, ahol a szívási mélység nem haladja meg a 8 métert
a víznyomás növelése a vízellátó rendszerekben
öntözés
házi vízmű részeként

A CPM 26 INOX szivattyú előnyei:

nagy szivattyúáramlás
csendes működés
korrózióálló
egyszerű művelet

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 80797.4 Ft árával.

Az Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Önfelszívó szivattyúk vízhez területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Önfelszívó szivattyúk vízhez kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX je 80797.4 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Centrifugálszivattyú CPM 26 INOX si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38783.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Önfelszívó szivattyúk 25-29 m szállítómagassággal IBO -