CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez

31 239 Ft

Cikkszám: 117629 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 1.7
Maximális áramlás (l/perc) 7,5
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.028
Anyag sárgaréz test és kerámia tengely
Maximális csőnyomás 10 bar

Leírás CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez

Az IBO OHI 25-60 / 180 mm keringető szivattyút melegvíz, központi fűtési rendszerek, szolár-, légkondicionáló- és hűtőrendszerek vizének keringetéséhez tervezték.
A szivattyú háromfokozatú kapcsolóval van felszerelve a motor forgórészének mechanikus forgatásához, amely biztosítja az optimális elektromos energia felhasználást.
Szivattyúnyak átmérője / csavar átmérője (1½ x 1)
Előnyök:

energiatakarékos
kompakt méretek
egyszerű használat és telepítés
problémamentes működés
az agresszív vízi környezetnek ellenálló anyagok költséghatékonyak
a kialakítás lehetővé teszi meghibásodás vagy karbantartás esetén a vezérlőegységet leválasztani a szivattyúról
csendes működés még nagyobb sebességnél is köszönhetően a csapágy felhasznált anyagának

Műszaki paraméterek:

teljesítmény (1/2/3): 46W/63W/ 92W
maximális átfolyás (1/2/3): 22L/min/38L/min/55L/min
maximális emelőmagasság (1/2/3): 3m / 5m / 6m
közeg hőmérséklete: 2°C – 90 °C között
maximális üzemi nyomás a vezetékben: 10 bar
IP44 védelem
háromfokozatú sebességszabályozás
1. teljesítményfokozat – 46 W
2. teljesítményfokozat – 63 W
3. teljesítményfokozat – 93 W

Értékelés

Bemutatjuk önnek az CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 31239.46 Ft árával.

Az CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Keringető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Keringető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez je 31239.46 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 117629.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Keringető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: E-IBO 15-14 cirkulációs szivattyú melegvízhez, E-IBO 15-14 cirkulációs szivattyú melegvízhez, CPI 15-15 cirkulációs szivattyú melegvízhez