Csappantyú terhelés nélkül LILA

1 318 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, LILA szivattyú, Kovoplast
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 7,5×0,5×7,5
Súly (kg) 0,1

Leírás Csappantyú terhelés nélkül LILA

Alkatrész LILA kézi pumpához.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csappantyú terhelés nélkül LILA, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1318.26 Ft árával.

Az Csappantyú terhelés nélkül LILA a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) LILA szivattyú területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csappantyú terhelés nélkül LILA beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csappantyú terhelés nélkül LILA

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony LILA szivattyú kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csappantyú terhelés nélkül LILA je 1318.26 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csappantyú terhelés nélkül LILA si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1581.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

LILA szivattyú Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Lebeny LILA súllyal, Mandzsetta LILA