Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm

7 469 Ft

Cikkszám: 16788 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó IBO

Leírás Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm

A 60 cm-es könyökös 1" flexi rozsdamentes acél csatlakozótömlő a nyomásrendszer két megerősítetlen alkatrészének összekötésére szolgál a rezgések átadásának megakadályozására vagy a tágulási mozgások kompenzálására.
Ideális szivattyúk nyomástartó edényekhez való csatlakoztatásához vagy vízszűrők rugalmas csövek csatlakoztatásához.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7468.87 Ft árával.

Az Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Kiegészítők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Kiegészítők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm je 7468.87 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 60 cm si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16788.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Kiegészítők IBO - Hasonló termékek: Pripojovacia hadica 1" flexi s kolenom 70 cm, Teflon szalag, Csatlakozó tömlő 1" flexi könyökkel 80 cm