Csavarozás egyenes 1" sárgaréz

4 483 Ft

Cikkszám: 9311 Kategória:
Značka: ITAP SpA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó ITAP SpA, Egyenes csavarok, ITAP SpA
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Csavarozás egyenes 1" sárgaréz

Az egyenes 1"-os sárgaréz menetet a PE cső külső menethez való csatlakoztatására használják.
Alkalmas magas vagy alacsony hőmérsékletű folyadékok elosztására, és kompatibilis polietilén csövekkel.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Csavarozás egyenes 1" sárgaréz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 4483.1 Ft árával.

Az Csavarozás egyenes 1" sárgaréz a(z) ITAP SpA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Egyenes csavarok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Csavarozás egyenes 1" sárgaréz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Csavarozás egyenes 1" sárgaréz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Egyenes csavarok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Csavarozás egyenes 1" sárgaréz je 4483.1 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Csavarozás egyenes 1" sárgaréz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 9311.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Egyenes csavarok ITAP SpA - Hasonló termékek: Csavarozás egyenes 3/4" sárgaréz, Csavarozás egyenes 1/2" sárgaréz, Csavarozás egyenes 5/4" sárgaréz, Csavarozás egyenes 6/4" sárgaréz