CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú

81 933 Ft

Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 16
Maximális áramlás (l/perc) 350
Merülési mélység (m) 5
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó IBO, Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz, IBO

Leírás CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú

Az IBO FURIATKA 1100 darálós szennyvízszivattyú szennyezett víz, iszap, szennyvíz és víz szivattyúzására, valamint elárasztott pincékből történő vízlevezetésre szolgál. Alkalmazható a felszíni és felszín alatti forrásokból, például folyókból, tavakból és medencékből származó víz szivattyúzásához is.
A szivattyúzott folyadék maximális hőmérséklete 35 °C, a maximális környezeti hőmérséklet 70 °C, pH-érték 6-9 pH között. Ennél a szivattyúnál nem javasolt a pöcegödörbe való tartós bemerítés.
Az IBO FURIATKA 1100 darálós szennyvízszivattyú műszaki paraméterei:

szivattyú szállítómagassága – 15 (m)
DN – 2 "/ 50 mm
maximális szivattyú átfolyás – 300 (l / perc)
villanymotor teljesítménye – 1,1 (kW)
feszültség / frekvencia – 230/50 (V / Hz)
úszókapcsoló – Igen
kábel hosszúsága – 5,5 (m)

Értékelés

Bemutatjuk önnek az CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 81932.78 Ft árával.

Az CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú je 81932.78 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S CTR 1100 darálós szennyvízszivattyú si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 118254.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Darálós szennyvízszivattyú emésztőgödörhöz és szennyvíz tartályhoz IBO - Hasonló termékek: Merülő szennyvízszivattyú FURIATKA 750 vágószerkezettel, Szennyvíz szett – CTR 750 merülő szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, Szennyvíz szett – CTR 750 merülő szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel, FURIATKA 550 darálós szennyvízszivattyú