Dosal mosógép filter G3/4"

7 501 Ft

Cikkszám: 16999 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Atlas Filtri, Szivattyú előtti vízszűrők, Atlas Filtri
Csatlakozás mérete 1"

Leírás Dosal mosógép filter G3/4"

DOSAL mosógép szűrő polifoszfát kristályokkal. Megakadályozza a kalcium lerakódások kialakulását a mosógépekben, energiát takarít meg a vízmelegítéshez, csökkenti a mosószer-fogyasztást és megakadályozza a fehér foltok képződését a textíliákon. A Dosalt kifejezetten a mosógép szelepéhez való közvetlen csatlakoztatásra tervezték.
Bemeneti és kimeneti menetes csatlakozás: 3/4" műanyag (PP, PVC)
Max. nyomás: 7 bar
Max. hőmérséklet: 35 °C
Min. hőmérséklet: 4 ºC
Max. vízkeménység: 500 ppm (5 mmol/l vagy 28ºdH)
Méretek (M x Sz x M) mm-ben: 130 x 68 x 68
A patron eltarthatósága: kb. 6 hónap.
A polifoszfáttal kezelt víz maximum 75-80 °C-ra melegíthető.Magasabb hőmérsékleten a polifoszfátok hatékonysága jelentősen csökken.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Dosal mosógép filter G3/4", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 7500.62 Ft árával.

Az Dosal mosógép filter G3/4" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Szivattyú előtti vízszűrők területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Dosal mosógép filter G3/4" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Dosal mosógép filter G3/4"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Szivattyú előtti vízszűrők kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Dosal mosógép filter G3/4" je 7500.62 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Dosal mosógép filter G3/4" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 16999.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők a szivattyú előtt Atlas Filtri -