Dugattyú NP 75

32 648 Ft

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Kovoplast, NP 75 szivattyú, Kovoplast
Súly (kg) 5

Leírás Dugattyú NP 75

Alkatrész NP 75 kézi szivattyúhoz.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Dugattyú NP 75, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 32647.89 Ft árával.

Az Dugattyú NP 75 a(z) Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) NP 75 szivattyú területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Dugattyú NP 75 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Dugattyú NP 75

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony NP 75 szivattyú kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Dugattyú NP 75 je 32647.89 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Dugattyú NP 75 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1107.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

NP 75 szivattyú Kovoplast Chlumec nad Cidlinou, a.s. - Hasonló termékek: Mandzsetta NP 75