Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1"

30 267 Ft

Cikkszám: 38190 Kategória:
Značka: Atlas Filtri

PARAMÉTEREK

Paraméter
Csatlakozás mérete 1"
Max. pracovný tlak 8 (Bar)
Max. pracovná teplota 45 (°C)
Veľkosť vložky 20" (505 mm)
Pripojovacie závity G 1"

Leírás Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1"

Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1" minden típusú betéthez használható: mechanikus, klór, baktériumok, nitrátok, vas. Ebben az esetben a vízkőképződést megakadályozó betét csak műszaki célokra használható, mivel a víz teljes áramlással átfolyik a polifoszfát betéten, ezért ivásra nem alkalmas.
Használat:

Semleges pH-jú víz és ivóvíz szűrése és kezelése.
Háztartási felhasználás – ivóvíz szűrése és kezelése, akkumulátorok, kazánok, mosógépek és egyéb berendezések védelme.

Műszaki felhasználás – előszűrés, mikroszűrés, szivattyúk, fűtési rendszerek védelme, sótalanítás és klór eltávolítás, fordított ozmózis egységek védelme.
Technikai paraméterek:

Max. üzemi nyomás: 8 (bar)
Max. üzemi hőmérséklet: 45 (°C)
Betét mérete:  20" (505 mm)
Csatlakozó menetek: G 1"
Szűrőház magassága: 577 (mm)
Szűrőtartály:  PET
Szűrőfej:  PP
O-gyűrű tömítés: EPDM
Bemeneti/kimeneti menet: sárgaréz CW 614 N

A szűrő ára tartalmazza: szűrőtokot, kulcsot, fali tartót, betéttartót és rögzítőcsavarokat. A csomag nem tartalmaz szűrőbetétet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1", amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 30266.64 Ft árával.

Az Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1" a(z) Atlas Filtri tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízszűrők 20" MASTER területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1" beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1"

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízszűrők 20" MASTER kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1" je 30266.64 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Filter MASTER 20" DUO fedél, csatlakozó 1" si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38190.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízszűrők 20" MASTER Atlas Filtri - Hasonló termékek: 20" FILTER MASTER BB G6 / 4" ÁTLÁTSZÓ, Szűrő MASTER 20" fedél, csatlakozás 1"