Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz

167 419 Ft

Cikkszám: 114262 Kategória:
Značka: VESSER

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális megengedett motor áramfelvétel 230V – 12A
Bemeneti teljesítmény egyfázisú
Bemeneti feszültség 230V
Megengedett tápfeszültség tartomány 160V – 260V (230V)
Tápfeszültség frekvencia 50 / 60Hz

Leírás Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz

A VESSER IQ-E frekvenciaváltó a fordulatszám szabályozásával állandó nyomást tart fenn a rendszerben. Ez egy intelligens szivattyúvezérlő, könnyen használható, és a szivattyú motor fordulatszámának változtatásával tartja fenn a beállított víznyomást.
A VESSER IQ-E többféle üzemmóddal rendelkezik, és különféle elektromos rendszerekhez alkalmazkodik.
Hogyan működik a VESSER IQ-E frekvenciaváltó a szivattyúhoz:
Amikor kinyitják a csapot vagy elindítják az öntözést, a rendszer nyomása csökkenni kezd. A frekvenciaváltó vezérlőegysége a nyomásérzékelőn keresztül kiértékeli a helyzetet és elindítja a szivattyút. A szivattyú fordulatszáma úgy van szabályozva, hogy változó fogyasztás mellett is állandó nyomás maradjon a rendszerben. A jobb kép érdekében ez azt jelenti, hogy a frekvenciaváltó elindítja a szivattyút például alacsony fogyasztásnál 17%-ra, amikor a vízfogyasztás például 57%-ra nő, magas fogyasztásnál pedig 97%-ra.
Mind az inverteráram, mind a szárazonfutás elleni védelem előre be van állítva. A szivattyú leállítása, elindítása, adagolása és nyomásmentesítése szükség esetén könnyen és gyorsan történik egy frekvenciaváltó segítségével.
A VESSER IQ-E frekvenciaváltó minden olyan rendszerhez alkalmas, ahol állandó víznyomás fenntartása szükséges a rendszerben, a szivattyúk vezérlése és védelme. A frekvenciaváltó tartalmaz egy csatlakoztatott kábelt aljzattal, egy csatlakoztatott nyomásérzékelőt és egy tápkábelt.
A következő fontos jellemzőkkel különbözik a be- és kikapcsolt eszközöktől:

Energiatakarékosság: A frekvenciaváltóval felszerelt vízellátó rendszer 30-60%-os energiamegtakarítást tesz lehetővé a hagyományos vízellátási módokhoz képest.
Könnyű kezelhetőség: Minden funkció egy gombnyomással indítható és leállítható, nincs szükség programozói szakértők segítségére.
Együttműködő szivattyúk hosszú távú megbízhatósága: A szivattyú motor fordulatszámának csökkenésével a szivattyú tengelyének átlagos nyomatéka és súrlódása csökken, ami sokkal hosszabb szivattyú élettartamot biztosít.
A beépített lágy indítás és leállítás funkció korlátozza a hidraulikus ütést. (A hidraulikus sokk hatása meredek nyomásnövekedést jelent, amikor a folyadékáramlás leáll vagy gyorsan megindul.)
Átfogó védelem: A rendszer fel van szerelve túláram-, túlfeszültség-, alacsonyfeszültség- és rövidzárlat elleni védelemmel, járókerék blokkolással és szárazonfutás elleni védelemmel anélkül, hogy érzékelőket kellene beépíteni a fúrólyukba.
Inverterek csatlakoztatásának lehetősége akár 6 szivattyúból álló készlethez: A készlet vezérlése az egyik fő inverterről történik, a többi inverter a rendszerkövetelményekhez igazítja a munkát. A készlet programozása nagyon egyszerű, és nem igényel technikussal való együttműködést.

A használat:

családi házak, apartmanok, nyaralók
mezőgazdasági üzemek
kútból vizet szivattyúzni
üvegházak, kertek, mezők öntözése
ipari berendezések

Előnyök:

egyszerű működés, az inverter előre be van állítva azonnali működésre
világos és egyszerű menü
a csomag tartalmaz egy nyomásérzékelőt és egy fali tartót
csendes működés

Ajánlást:
Javasoljuk, hogy a "P 013" szárazonfutási időt 10 másodpercre állítsa. Ez maximálisan meghosszabbítja a szivattyú élettartamát.

Technikai paraméterek:

Maximális megengedett motor áramfelvétel:  230V – 12A
Bemeneti teljesítmény:  egyfázisú
Bemeneti feszültség:  230V
Megengedett tápfeszültség tartomány:  160V – 260V (230V)
Tápfeszültség frekvencia:  50 / 60Hz
Kimeneti feszültség:  1 ~ AC 230V
Vezérlőeszköz:  Szivattyú
Kimeneti frekvencia tartomány:  20 ~ 50 / 60Hz
Nyomásérzékelő:  24V, 4 ÷ 20mA
Nyomástartomány:  0,5 ÷ 9,0 bar
Nyomástartó edény felszerelése szükséges:  Legalább 2 literes tartály
Környezeti hőmérséklet tartomány:  0 ~ + 40 C
Szivattyúzott folyadék:  0 és + 100 °C közötti hőmérsékletű tiszta víz
Az önindításhoz szükséges nyomás:  0,3 bar-ral alacsonyabb, mint a beállított üzemi nyomás, de nem alacsonyabb, mint 0,5 bar
Villanyszerelés:  Hatékonyan földelt

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 167419.02 Ft árával.

Az Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz a(z) VESSER tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz je 167419.02 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114262.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek VESSER - Hasonló termékek: Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2,2kW; 1x230V; max.12A szivattyúhoz, SMART FLOW S frekvenciaváltó, Frekvenciaváltó VESSER IQ-E/T 2,2kW; 3x400V; max. 5,0 A a szivattyúhoz, Frekvenciaváltó VESSER IQ-E/T 2,2kW; 3x400V; max. 5,0 A a szivattyúhoz