Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V

318 148 Ft

Cikkszám: 38068 Kategória:
Značka: Watertech

PARAMÉTEREK

Paraméter
Maximális szivattyú teljesítmény 1,5 kW
Maximális feszültség 11 A
Bekapcsolási nyomás 1-11 bar
Lezárási nyomás 2-12 bar
Lefedettség IP65

Leírás Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V

A Watertech EVO MM 11A 1,5 kW-os 230 V-os frekvenciaváltó egyedi rendszerben működik anélkül, hogy további nyomástartó edényt kellene csatlakoztatni.
A Watertech EVO MM 11A 1,5 kW 230 V frekvenciaváltó egy egyszerű kijelző- és gombrendszer segítségével vezérli a szivattyút. Többek között védett a túlmelegedés ellen, vízhiány esetén (száraz futás elleni védelem) és időben lekapcsolja a szivattyút, hogy ne sérüljön meg a szivattyú motorja. A frekvenciaváltó ideális alkalmazása a ház egész éves bekötésére, kombinált üzemre vagy kiterjedtebb automatikus öntözésre, ahol a legmagasabb kényelem szükséges.
A búvár- vagy felszíni szivattyú vezérlésének legjobb módja a frekvenciaváltó. Szabályozza a szivattyú teljesítményét a beállított nyomástól és a szükséges térfogatáramtól függően. A szivattyú maximális teljesítményére nem mindig van szükség, ezért a többi nyomóegységtől eltérően a szivattyú bekapcsolja azt a teljesítményt, amely az aktuális – szükséges nyomás fenntartásához szükséges. Az ilyen szabályozásnak köszönhetően nemcsak elektromos energiát takarít meg, hanem magának a szivattyúnak vagy a háztartási készülékeknek az élettartamát is, amelyek nem szenvednek nyomásingadozástól, például mosogatógép, mosógép stb.
A frekvenciaváltó teljes vezérlése az értékek kezdeti beállításából áll a teljes eszköz első indításakor. Ezeket az értékeket még áramszünet vagy esetleges meghibásodás esetén sem veszíti el. Elegendő a szivattyú beszívását, az üzem közben szükséges nyomást és a szivattyú kapcsolási nyomását (bekapcsoláshoz) beállítani. A többiről a frekvenciaváltó gondoskodik.
Az áramlási csappantyú miatt a Watertech EVO MM 11A 1,5 kW-os 230 V-os frekvenciaváltót mindig függőleges tengelyben kell felszerelni a bemenethez és a kimenethez.
Technikai paraméterek:

A szivattyú maximális teljesítménye:
     1,5 kW

Maximális feszültség:
     11 A

Bekapcsolási nyomás:
     1 – 11 Bar

Lezárási nyomás:
     2 – 12 Bar

Lefedettség:
     IP65

Manométer (digitális):
     igen

Visszacsapó szelep:
     igen

Szárazfutás elleni védelem:
     igen

Ismételt indítás:
     igen

Maximális nyomás
     16 Bar

Maximális környezeti hőmérséklet:
     60 °C

Minimális áramlási sebesség:
     1l / min.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 318147.7 Ft árával.

Az Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V a(z) Watertech tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vezérlőegységek területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vezérlőegységek kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V je 318147.7 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38068.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vezérlőegységek Watertech - Hasonló termékek: Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 8.5A 1.1 kW 230V, Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 8.5A 1.1 kW 230V, Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V, Frekvenciaváltó Watertech EVO MM 11A 1,5kW 230V