Golyóscsap 1" FF, P

5 300 Ft

Cikkszám: 7541 Kategória:
Značka: Aquart

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquart

Leírás Golyóscsap 1" FF, P

A golyóscsap a csővezetéken áthaladó közeg áramlásának lezárására és nyitására szolgál.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Golyóscsap 1" FF, P, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 5299.71 Ft árával.

Az Golyóscsap 1" FF, P a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Golyós szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Golyóscsap 1" FF, P beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Golyóscsap 1" FF, P

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Golyós szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Golyóscsap 1" FF, P je 5299.71 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Golyóscsap 1" FF, P si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 7541.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Golyós szelep Aquart - Hasonló termékek: Golyóscsap 6/4" MF, P, Golyóscsap 3/4" FF,P, Golyóscsap 3/4" FF, M, Golyóscsap 3/4" MF, M