Golyóscsap 6/4" MF, P

11 974 Ft

Cikkszám: 7558 Kategória:
Značka: Aquart

PARAMÉTEREK

Paraméter
Gyártó Aquart

Leírás Golyóscsap 6/4" MF, P

A golyóscsap a csővezetéken áthaladó közeg áramlásának lezárására és nyitására szolgál.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Golyóscsap 6/4" MF, P, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 11973.56 Ft árával.

Az Golyóscsap 6/4" MF, P a(z) Aquart tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Golyós szelep területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Golyóscsap 6/4" MF, P beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Golyóscsap 6/4" MF, P

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Golyós szelep kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Golyóscsap 6/4" MF, P je 11973.56 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Golyóscsap 6/4" MF, P si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 7558.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Golyós szelep Aquart - Hasonló termékek: Golyóscsap 1" MF, P, Golyóscsap 1" MF, P, Golyóscsap 1/2" FF, M, Golyóscsap 3/4" MF,P