Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

371 612 Ft

Cikkszám: 116770 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 107
Maximális áramlás (l/perc) 46
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0,75
Gyártó PRODO, Házi vízmű frekvenciaváltóval, PRODO

Leírás Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

Felhasználás:

állandó nyomásszabályozás a rendszerben frekvenciaváltó segítségével
ivóvíz és használati víz szivattyúzása mély és keskeny aknákból és kutakból
tartályok átszivattyúzása
öntözés és permetezés
családi házak, nyaralók, szociális és mezőgazdasági épületek vízvezetékeinek létesítése
vízellátás
automata szivattyúállomások
alkalmas otthoni és professzionális használatra
folyamatos működésre alkalmas

A 3Ti-20 merülő szivattyú fokozottan ellenáll a homoknak és más, kopást előidéző anyagoknak, amelyek előfordulhatnak a vízben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand =Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
Ez az úszó járókerekes búvárszivattyú új vagy friss fúrásokban, kutakban, tározókban, tározókban és gyűjtőaknákban is használható. Alkalmas továbbá nyomásnövelésre az elosztóvezetékbe szerelés során, továbbá háztartási vagy ipari felhasználásra, valamint öntözésre vagy vízzel történő permetezésre.
A 3″ IPRO 1-27 szivattyú hidraulikus része külön van a motortól (a szivattyú nem monoblokkból épül fel – meghibásodás esetén a szivattyú egyszerűen szétszerelhető. Bármilyen javítás (melyet szervizünkben végzünk) nem drága és mindenekelőtt gyors, ami nagy előny meghibásodás esetén. – A szivattyú hővédelemmel van ellátva.
A 3″ IPRO 1-27 búvárszivattyú kis- és közepes méretű tűzoltóállomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is használható.
Az IPRO PROFESSIONAL termékcsalád professzionális szivattyúi folyamatos üzemben (24/7) is használhatók, ami szintén nagy előnyt jelent a hobbiszivattyúkkal vagy az elsősorban otthoni használatra szánt búvárszivattyúkkal szemben. Szerkezetileg az IPRO PROFESSIONAL szivattyúk úgy készülnek, hogy szokatlanul mély kutakból vagy fúrásokból (akár 150 m-ig) tudják szivattyúzni a vizet, és megbízhatóan és hosszú ideig szállítsák a szükséges vízmennyiséget.

Előnyök:

motor fordulatszámának elektronikus szabályozása beépített frekvenciaváltón keresztül
a szivattyú könnyű gördülékeny indítása
védelem szárazonfutás és alacsony szint ellen
túlfeszültség és túl alacsony feszültség elleni védelem
túltöltés elleni védelem
túlmelegedés elleni védelem
a rozsdamentes acél szerkezet garantálja a hosszú élettartamot és korrózióvédelmet
tokozott egyfázisú motor
saját csapágyba szerelt úszó járókerekek
8 m-nél nagyobb mélységből történő szivattyúzásra alkalmas; merülés 50 m-re a felszín alatt
alkalmas háztartási és ipari használatra
könnyű össze- és szétszerelés

Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval VESSER frekvenciaváltóval a következőket tartalmazza:

3Ti-20 szivattyú
Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2.2kW+nyomásérzékelő szenzor
8 literes hidrofor tartály szerelvénnyel
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó külső menettel 32×1" 2x

Felhasznált anyagok:

Szívó/ürítő fúvóka: AISI 304
Ház: rozsdamentes acél AISI 304
Tengely és forgórész: AISI 304 rozsdamentes acél
Járókerék: Technológiailag továbbfejlesztett pumpáló noril
Diffúzor: megerősített polikarbonát
Mechanikus tömítés: kerámia/Sic/NBR
Csapágyak: NSK

Üzemeltetési feltételek:

A folyadék maximális hőmérséklete 35°C
Maximális környezeti hőmérséklet 35°C
F szigetelési osztály
Üzemmód – szakaszos vagy folyamatos
Biztonság – IP68
Az aktiválások maximális száma 1 óra alatt: 30
Motor: olajhűtéses
Motor fordulatszám: 2850 RMP

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 371612.16 Ft árával.

Az Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Házi vízmű frekvenciaváltóval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Házi vízmű frekvenciaváltóval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS je 371612.16 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű 3" IPRO 1-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 116770.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Házi vízmű frekvenciaváltóval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű 2,5" STM 24 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3 – SDM24 frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű Omnigena AQUA ST 3T-23 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű 3" STM 20 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS