Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval

115 571 Ft

Cikkszám: 38343 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, 50L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval

Házi vízmű 3 – SQIBO – 0,55 / 50l 230V mélykúti csőszivattyúval, ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3 – SQIBO – 0,55 búvárszivattyú gyakorlati felhasználása főként az, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele a víz.
A 3 – SQIBO – 0,55 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, hétvégi házak, iskolák és gazdasági létesítmények vízvezeték- rendszerének kiépítésére, valamint kerti öntözési rendszerek vízellátásához.
Mivel ez a merülő szivattyú orsós, szívhatja és pumpálhatja az alacsony homok- vagy más, kopást előidéző anyag-tartalmú vizet is, amely általában még mindig megtalálható a friss / új aknákban.
Ha a mélykúti csőszivattyút olyan aknában, vagy kútban használják, amely kopást előidéző anyagokat is tartalmaz, előfordulhat, hogy az orsó idővel elkopik, és a szivattyú veszít a nyomásából. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikai részét, azaz a teljes szettet ki kell cserélni – orsó, rotor, állórész. Mivel a szett olyan fogyóeszköz, amely akár évekig károsodás nélkül, más esetekben rövidebb ideig tart ki – a felhasználástól függően, a garancia csak a csere munkafolyamatára vonatkozik. 
Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre. Minden házi vízműnél ott vannak a leggyakrabban használt termékek, amelyekre szüksége lehet. Lehetősége van természetesen más termékeket is választani széles kínálatunkból.
A házi vízmű SQIBO – 0,55 / 50L búvárszivattyúval tartalmazza:

SQIBO – 0,55 szivattyú
AQUA OLA 50L álló hidrofor tartály
PC-2 nyomáskapcsoló
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80cm
csatlakozó külső menettel 32×1"
csatlakozó belső menettel 32×1"
golyós szelep MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 115571.27 Ft árával.

Az Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 50L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű 3 SQIBO - 0,55 / 50l búvárszivattyúval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 50L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval je 115571.27 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű 3 SQIBO – 0,55 / 50l búvárszivattyúval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38343.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

50L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű Omnigena EVJ 2,5 / 50L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM24 / 50l- RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 28 / 50l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 – SDM33 / 50l – RTS digitális nyomáskapcsolóval