Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS

137 775 Ft

Cikkszám: 39027 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 61
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó PRODO, 50L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS

A 3Ti-15 búvárszivattyúval ellátott háztartási vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-15 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-15 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak  az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-15 búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízvezetékeinek telepítésére, valamint permetezéshez és kerti öntözéshez szükséges vízellátáshoz.
Annak köszönhetően, hogy a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és aknákban is használható, mivel képes felszívni és pumpálni az alacsony homok- vagy más, kopást előidéző anyag-tartalmú vizet is, amely általában még mindig megtalálható a friss / új aknákban.
Házi vízmű 3Ti-15/ 50L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

3Ti-15 szivattyú
AQUA OLA 50Lálló hidrofor tartály
PC-2 nyomáskapcsoló
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80cm
csatlakozó külső menettel 32×1"
csatlakozó belső menettel 32×1"
golyós szelep MF, M 1"

Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre. Minden házi vízműnél ott vannak a leggyakrabban használt termékek, amelyekre szüksége lehet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 137774.68 Ft árával.

Az Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 50L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 50L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS je 137774.68 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű 3Ti-15 / 50l búvárszivattyúval – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39027.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

50L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval, 3" STM 24 / 50l – RTS, Házi vízmű Omnigena EVJ 2,5 / 50L búvárszivattyúval,  Házi vízmű búvárszivattyúval AQUA ST 3T-46 / 50L – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM16 / 50l- RTS digitális nyomáskapcsolóval