Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

278 346 Ft

Cikkszám: 115169 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 61
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 100
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó PRODO, Házi vízmű frekvenciaváltóval, PRODO

Leírás Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS

A használat:

állandó nyomás szabályozása a rendszerben frekvenciaváltó segítségével
hasznos és ivóvíz szivattyúzása mély és keskeny fúrásokból és kutakból
tartályok túlszivattyúzása
öntözés és permetezés
családi házak, nyaralók, szociális és mezőgazdasági épületek vízvezetékeinek létesítése
vízellátás
automata nyomástartó állomások
alkalmas otthoni és professzionális használatra
folyamatos működésre alkalmas

A 3Ti-15 búvárszivattyú fokozottan ellenáll a homokkal vagy más, a vízben előforduló koptató anyagokkal szemben. A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.Ez a búvárszivattyú új, friss kutakhoz, kutakhoz, tározókhoz, tározókhoz és gyűjtőaknákhoz is alkalmas. A szivattyú alkalmas az elosztóvezetékbe szerelt nyomás növelésére, valamint háztartási vagy ipari felhasználásra, öntözésre vagy vízzel való permetezésre.A 3Ti-15 szivattyú hidraulikus része el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokkként épül fel – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszerelhető). Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell túl drága és különösen gyors, ami nagy előnyt jelent meghibásodás esetén. A szivattyú hővédelemmel van felszerelve – biztosítékkal.A 3Ti-15 búvárszivattyú alkalmas kis és közepes méretű tűzoltó állomásokhoz, vagy búvárszivattyúval ellátott háztartási víztelep részeként is.

Előnyök:

a motor fordulatszámának elektronikus szabályozása beépített frekvenciaváltón keresztül
a szivattyú lágy sima indítása
szárazonfutás és alacsony szint elleni védelem
túlfeszültség és alacsony feszültség elleni védelem
túltöltés elleni védelem
túlmelegedés elleni védelem
a rozsdamentes acél konstrukció garantálja a hosszú élettartamot és a korrózió elleni védelmet
tokozott egyfázisú motor
úszó járókerekek a saját csapágyukban tárolva
8 m-nél nagyobb mélységből történő szivattyúzásra alkalmas; merüljön 50 méterrel a felszín alatt
alkalmas otthoni és ipari használatra
egyszerű össze- és szétszerelés

Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval a következőket tartalmazza:

3Ti-15 szivattyú
Frekvenciaváltó VESSER IQ-E 2.2kW
Hidrofor tartály 8l szerelvényekkel
Közcsavar 1"
Visszacsapó szelep 1"
Átmeneti darab külső menettel 32×1" 2x

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 278345.9 Ft árával.

Az Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Házi vízmű frekvenciaváltóval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Házi vízmű frekvenciaváltóval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS je 278345.9 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű 3Ti-15 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115169.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Házi vízmű frekvenciaváltóval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű 2,5" STM 24 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű 3Ti-27 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 4" IPRO 4/015S – frekvenciaváltóval, Házi vízmű 2,5" STM 31 búvárszivattyúval frekvenciaváltóval – RTS