Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS

165 442 Ft

Cikkszám: 39990 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 66
Maximális áramlás (l/perc) 45
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.37
Gyártó PRODO, 80L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS

A 2,5"-es STM 24 búvárszivattyúval ellátott házivíztelep ivó- és használati víz szivattyúzására szolgál. A 2,5" STM 24 búvárszivattyú gyakorlati felhasználása elsősorban az, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
A 2,5"-es STM 24 búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, és ezáltal megnövelt ellenállást biztosít a homokkal vagy a vízben található egyéb koptató anyagokkal szemben.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: Homokállóság = homokálló.
A 2,5" STM 24-es búvárszivattyús háztartási vízüzem alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben az otthoni vízüzemben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mivel megnövelt homok vagy egyéb koptatóanyag tartalmú vizet is képes beszívni és szivattyúzni, ami általában frissen találták / még mindig találnak új kutakat.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk további termékeit is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.
A termék előnye – házi vízmű búvárszivattyúval 2,5" STM 24 / 80l – az ebben a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 80 l-es, álló, fekvő hidrofor tartály, nyomásmérővel. Nem kell döntse el, hogy álló vagy fekvő hidrofor tartályt választ.
A házi vízmű 2,5" STM 24 / 80L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú 2,5" STM 24
függőleges hidrofor tartály 80L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 165441.63 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 80L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 80L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS je 165441.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39990.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

80L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 – SDM24 / 80l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 80l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 80l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 80l – RTS