Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l

120 764 Ft

Cikkszám: 114563 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 10
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, Vízmű 60L-es búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l

Házi vízmű búvárorsós szivattyúval 3 – SQIBO – 0,55 / 60l 230V, ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3 – SQIBO – 0,55 búvárszivattyú gyakorlati alkalmazása elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből történő vízszivattyúzáshoz használható.
A 3 – SQIBO – 0,55 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú egy orsó, ezért friss/új kutakban és fúrásokban is használható. Ezenkívül képes felszívni és szivattyúzni a homokot vagy egyéb koptató anyagokat tartalmazó vizet, amelyek általában még mindig megtalálhatók a friss / új kutakban.
Ha az orsós szivattyút olyan kútban vagy kútban használják, amely a fent említett koptató anyagokat tartalmazza, előfordulhat, hogy az orsó idővel elhasználódik, és a szivattyú nyomást veszít. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikája kicserélődik – a teljes készlet: orsó, forgórész, állórész. Mivel az adott készlet olyan fogyóeszköz, amely helyenként évekig is kibírja sérülésmentesen, másutt kevesebbet – használattól függően a garancia csak a cseremunkára vonatkozik.
Házi vízmű SQIBO búvárszivattyúval – 0,55 / 60L a következőket tartalmazza:

SQIBO szivattyú – 0,55
hidrofor tartály AQUA OLA álló 60L
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden otthoni vízrendszerben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk többi termékét is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 120764.3 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízmű 60L-es búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO - 0,55 / 60l

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízmű 60L-es búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l je 120764.3 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,55 / 60l si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114563.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízmű 60L-es búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 60l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3 SQIBO – 0,75 / 60l, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 60l – RTS digitális nyomáskapcsolóval