Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS

208 084 Ft

Cikkszám: 39815 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 110
Maximális áramlás (l/perc) 50
Merülési mélység (m) 80
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.75
Gyártó PRODO, 100L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. A 3Ti-27 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele. A 3Ti-27 szivattyú megnövelten ellenáll a homoknak az úszó járókerekek miatt.
Ugyanakkor a kopásálló anyagok növelik a szivattyú tartósságát:

Noryl járókerekek
A szivattyú háza, tengelye és forgórésze AISI 304 rozsdamentes acélból készült
A szívó- és nyomófúvóka sárgarézből

A 3Ti-27 búvárszivattyúval ellátott házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és mezőgazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési és kerti öntözési víz ellátására.
Mivel az ebben a házi vízműben használt búvárszivattyú úszó járókerekekkel rendelkezik, friss/új kutakban és fúrásokban is használható, mivel megnövelt homok vagy egyéb koptatóanyag tartalmú vizet is képes beszívni és szivattyúzni, ami általában frissen találták / még mindig találnak új kutakat.
A termék előnye – a 3Ti-27 / 100l búvárszivattyúval ellátott házi vímű – a készletben használt hidrofor tartály. Ez egy 100 literes, függőlegesen fekvő hidrofor tartály, nyomásmérővel. Így nem kell döntenie, hogy függőleges vagy vízszintes hidrofor tartályt válasszon.
Házi vízmű 3Ti-27/100L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú 3Ti-27
függőleges hidrofor tartály 100L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen megtekintheti széles kínálatunk többi termékét is, és kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbbet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 208084.42 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 100L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 100L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS je 208084.42 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 100l – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 39815.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

100L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű Omnigena EVJ 1,2 / 100L búvárszivattyúval, Házi vízmű SKM 100 / 100L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval IBO 3 SDM33 / 100l – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-20 / 100l – RTS digitális nyomáskapcsolóval