Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS

253 948 Ft

Cikkszám: 18164 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 143
Maximális áramlás (l/perc) 52
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 1.1
Gyártó PRODO, 80L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS

Az Omnigena AQUA ST 3T-46 230V búvárszivattyúval ellátott házi vízmű ivóvíz szivattyúzására szolgál. Az Omnigena AQUA ST 3T-46 búvárszivattyú gyakorlati haszna elsősorban abban rejlik, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele.
Az RTS jelzéssel ellátott búvárszivattyú a következőt jelenti: (Resistance To Sand = Homokkal szembeni ellenállás = homokálló).
A búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, nyaralók, iskolák és gazdasági létesítmények vízellátó rendszereinek létesítésére, valamint permetezési, kerti öntözési vízellátásra.
A házi vízműben használt búvárszivattyú friss, új kutakban és kutakban is használható, mert képes beszívni és szivattyúzni a friss, új kutakban általában még megtalálható homokot vagy egyéb csiszolóanyagot tartalmazó vizet.
Kérjük, vegye figyelembe a kapcsolódó termékeket. Minden házi vízműben vannak olyan termékek, amelyeket a leggyakrabban használnak, és amelyekre szükség lehet. Választáskor természetesen további termékeket is választhat széles kínálatunkból, az Önnek leginkább megfelelőt.
Az Omnigena AQUA 3T 3" szivattyúk számos előnnyel rendelkeznek:

A hidraulikus részük el van választva a motortól (a szivattyú nem monoblokknak épült (egyesek) – meghibásodás esetén a szivattyú könnyen szétszedhető. Bármilyen javítás (amit mi végzünk) nem kell, hogy túl drága legyen.
Energiatakarékosak.
A mindössze 75 mm-es átmérőnek köszönhetően ezek a szivattyúk szűk kutakból történő víz szivattyúzására is használhatók.
A szivattyú tartósan akár 50 g koptató anyagot (szennyeződést) tud felszívni/m3. Rövid távon akár 150 g/m3 ezekből az anyagokból. Ezért alkalmas friss kutakra és fúrásokra.

Ha Önnek kényelmesebb fekve hidrofor tartályt használni, elegendő ezt a tényt a megjegyzés rovatban feltüntetni a sorrendben. A házi vízmű ára nem változik.

A házi vízmű AQUA ST 3T-46 / 80L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

szivattyú AQUA ST 3T-46
függőleges hidrofor tartály 80L manométerrel
nyomáskapcsoló PC-2
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80 cm
átmeneti darab külső menettel 32×1"
átmeneti darab belső menettel 32×1"
gömbcsap MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 253947.93 Ft árával.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 80L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L - RTS

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 80L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS je 253947.93 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű búvárszivattyúval Omnigena AQUA ST 3T-46 / 80L – RTS si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 18164.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

80L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval, 2,5" STM 24 / 80L – RTS, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 80l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű Omnigena EVJ 1.2 / 80L búvárszivattyúval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM20 / 80l- RTS digitális nyomáskapcsolóval