Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval

197 180 Ft

Cikkszám: 28530 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 85
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 50
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.55
Gyártó PRODO, 80L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval

Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8-50-055 230V mélykúti csőszivattyúval, ivóvíz és használati víz szivattyúzására szolgál. Az Omnigena EVJ 1,8-50-055 230V búvárszivattyú gyakorlati felhasználása főként az, hogy 8 m-nél nagyobb mélységből is szivattyúzható vele a víz.
A búvárszivattyús házi vízmű alkalmas családi házak, nyaralók, hétvégi házak, iskolák és gazdasági létesítmények vízvezeték- rendszerének kiépítésére, valamint kerti öntözési rendszerek vízellátásához.
Annak köszönhetően, hogy ez egy mélykúti csőszivattyú, képes felszívni és pumpálni az alacsony homok- vagy más, kopást előidéző anyag-tartalmú vizet is, amely általában még mindig megtalálható a friss / új aknákban.
Ha a mélykúti csőszivattyút olyan aknában, vagy kútban használják, amely kopást előidéző anyagokat is tartalmaz, előfordulhat, hogy az orsó idővel elkopik, és a szivattyú veszít a nyomásából. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikai részét, azaz a teljes szettet ki kell cserélni – orsó, rotor, állórész. Mivel a szett olyan fogyóeszköz, amely akár évekig károsodás nélkül, más esetekben rövidebb ideig tart ki – a felhasználástól függően, a garancia csak a csere munkafolyamatára vonatkozik.
Ha szeretné elkerülni a készlet esetleges cseréjét, mert tudja, hogy a kút/akna homokos – megfelelő alternatíva lehet egy úszó járókerekes szivattyú,például a 3Ti-20 búvárszivattyú
VAGY használja az RTS jelölésű szivattyúkat – RTS, azaz Resistance To Sand= homoktűrő szivattyú.
Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre. Minden házi vízműnél ott vannak a leggyakrabban használt termékek, amelyekre szüksége lehet. Lehetősége van természetesen más termékeket is választani széles kínálatunkból.
Ha Önnek jobban megfelel fekvő hidrofor tartály használata, akkor elegendő ezt a tényt a megrendelés megjegyzés rovatában feltüntetni. A házi vízmű ára nem változik.
Házi vízmű EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

EVJ 1,8 szivattyú
AQUAOLA 80l álló hidrofor tartály
PC-2 nyomáskapcsoló
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80cm
csatlakozó külső menettel 32×1"
csatlakozó belső menettel 32×1"
golyós szelep MF, M 1"

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 197180.2 Ft árával.

Az Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 80L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 80L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval je 197180.2 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű Omnigena EVJ 1,8 / 80L búvárszivattyúval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 28530.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

80L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM20 / 80l- RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3Ti-27 / 80l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5'' STM 24 / 80l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3'' – STM24 / 80l- RTS digitális nyomáskapcsolóval