Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval

144 659 Ft

Cikkszám: 38747 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 80
Maximális áramlás (l/perc) 40
Merülési mélység (m) 30
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.5
Gyártó PRODO, 80L vízmű búvárszivattyúval, PRODO

Leírás Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval

Az IBO SCR – 0,50/100l búvárorsós szivattyú szerkezetileg tartós, karbantartást nem igénylő szivattyúként készült, sokféle alkalmazással.

masszív felépítésének köszönhetően ez a szivattyú az egyik legnépszerűbb orsós szivattyú a SK, CZ, HU és PL piacon
a hővédelem közvetlenül a motor tekercsére van felszerelve
a szivattyú azonnali használatra kész, mivel a kondenzátor be van építve a motorba
a szivattyúház, a nyak, a tengely, a rotor és a csavarok AISI 304 rozsdamentes acélból készülnek
a motort olaj hűti

Ha a mélykúti csőszivattyút olyan aknában, vagy kútban használják, amely kopást előidéző anyagokat is tartalmaz, előfordulhat, hogy az orsó idővel elkopik, és a szivattyú veszít a nyomásából. Ebben az esetben a szivattyú teljes mechanikai részét, azaz a teljes szettet ki kell cserélni – orsó, rotor, állórész. Mivel a szett olyan fogyóeszköz, amely akár évekig károsodás nélkül, más esetekben rövidebb ideig tart ki – a felhasználástól függően, a garancia csak a csere munkafolyamatára vonatkozik. .
Mivel ez a merülő szivattyú orsós, friss / új aknákban is használható, mert képes felszívni és pumpálni az alacsony homok- vagy más, kopást előidéző anyag-tartalmú vizet is, amely általában még mindig megtalálható a friss / új aknákban.
Házi vízmű SCR-0,50 / 80L búvárszivattyúval a következőket tartalmazza:

SCR-0,50 szivattyú
AQUA OLA 80 literes hidrofor tartály
PC-2 nyomáskapcsoló
közcsavar 1"
visszacsapó szelep 1"
csatlakozó tömlő 80cm
csatlakozó külső menettel 32×1"
csatlakozó belső menettel 32×1"
golyós szelep MF, M 1"

Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre. Minden házi vízműnél ott vannak a leggyakrabban használt termékek, amelyekre szüksége lehet.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 144659.35 Ft árával.

Az Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 80L vízmű búvárszivattyúval területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Házi vízmű  SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 80L vízmű búvárszivattyúval kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval je 144659.35 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Házi vízmű SCR-0,50 / 80l búvárszivattyúval si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38747.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

80L vízmű búvárszivattyúval PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű búvárszivattyúval 3,5" SC 2-14 400V / 80l – RTS, Házi vízmű 3Ti-15 / 80l búvárszivattyúval – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 2,5'' STM 24 / 80l – RTS digitális nyomáskapcsolóval, Házi vízmű búvárszivattyúval 3,5" SC 2-14 400V / 80l – RTS