Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24

76 935 Ft

Cikkszám: 4421 Kategória:
Značka: PRODO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 39
Maximális áramlás (l/perc) 35
Merülési mélység (m) 8
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.25
Gyártó PRODO, 24L házi vízmű, PRODO

Leírás Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24

Házi vízmű Omnigena WZ 250 / 24L automata szivattyúval és hidrofor tartállyal. Ennek házi vízműnek az előnye az egyszerű telepítés és karbantartásmentes működés, valamint a kiváló ár/teljesítmény arány.
Ez a házi vízmű olyan emberek számára alkalmas, akiknek alacsonyabb a szállítandó vízmennyiség igénye. Ha a víz otthonába szállításának problémáját oldja meg, ez a vízi növény mindenképpen a megfelelő megoldás.
Ez a házi vízmű a többi bizonyítottan minőségi komponensen kívül WZ 250 Omnigena szivattyút és AQUA OLA 24l hidrofor tartályt használ.
Az Omnigena 250/24 házi vízmű használata:

kutakból és fúrólyukakból történő szivattyúzás (maximum 8 méteres mélységből tud vizet venni)
ivóvíz ellátás 2-5 fő részére
öntözés
a nyomás növelése a csővezetékben

A szivattyú egész éves használatra alkalmas, alkalmi (szezonális) használat esetén rozsdamentes acél házas szivattyúkat ajánlunk.
A WZ 250/24 házi vízmű a következőkből áll:

omnigena WZ 250 önfelszívó szivattyú
hidrofor tartály AQUA OLA 24l
összekötő tömlő 60 cm könyökkel

Felhívjuk figyelmét a kapcsolódó termékekre is, amelyek szükségesek lehetnek egy házi vízmű elindításához.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 76935.33 Ft árával.

Az Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24 a(z) PRODO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) 24L házi vízmű területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24 beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony 24L házi vízmű kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24 je 76935.33 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Háztartási víz üzem Omnigena WZ 250 / 24 si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 4421.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

24L házi vízmű PRODO - Hasonló termékek: Házi vízmű JET 100A / 24L, Házi vízmű Omnigena WZ 750 / 24, Háztartási vízüzem Omnigena JET 100A / 24, Házi vízmű AJ 50/60 – 24L