Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel

98 784 Ft

Cikkszám: 38306 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 100
Nyomástartály anyaga acél
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó IBO, Hidrofor tartály 100l, IBO
Méretek MA x SZ x MÉ (cm) 76x46x49,5

Leírás Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel

IBO – 100l fekvő-álló hidrofor tartály manométerrel szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
A hidrofor tartály tulajdonságai:

A 100l fekvő-álló hidrofor tartály manométerrel minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (8 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízzel történő érintkezéshez alkalmas gumimembránt tartalmaz.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumimembrános hidrofor tartály beszerelése esetén megszűnik a szükséges levegő tartályba történő beszívásának és a berendezés ezzel járó nagyobb karbantartásának a problémája.
Gumimembrános hidrofor tartálynál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 98784.41 Ft árával.

Az Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 100l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 100l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel je 98784.41 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály 100L álló-fekvő manométerrel si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 38306.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 100l IBO -