Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő

25 132 Ft

Cikkszám: 41668 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 24
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 6 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó AQUA OLA, Hidrofor tartály 24l, AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő

Az AQUA OLA 24l fekvő hidrofor tartály szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
Az AQUA OLA hidrofor tartályt olyan ügyfelek számára tervezték, akik a használhatóság szempontjából nem kötnek kompromisszumokat és nem elégszenek meg félmegoldásokkal. Az AQUA OLA acél hidrofor tartály kivitelezésének kiváló minőségét a 3 éves kiterjesztett garancia is megerősíti.
Az AQUA OLA 24l fekvő hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy ivóvízhez alkalmas gumimembránt (EPDM) tartalmaz.
A töltési nyomás gyárilag 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.

Gumimembrános hidrofor tartály beszerelése esetén megszűnik a szükséges levegő tartályba történő beszívásának és a berendezés ezzel járó nagyobb karbantartásának a problémája.
Leggyakrabban feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a Nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejezése, általában a zárt térben (esetünkben egy hidrofor tartályban) uralkodó nyomás a környező tér (gyakran légköri) nyomásával szemben.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig képes működni, mértékegysége bar (bar). Például aháztartásokban arendszerben a nyomás nem haladhatja meg a 4-4,5 bar-t, és ezek már határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig van. A beállított nyomás magasabb értéke a házban hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok esetében.
A MAX nyomás a hidrofor tartályon azt a nyomás jelzi, amelyen a hidrofor tartályt gyárilag tesztelték. A hidrofor tartályok általános integritását, szilárdságát és a hegesztéseinek szilárdságát tesztelik. A teszt gumimembrán behelyezése nélkül történik.
FIGYELEM! A hidrofor tartályba ezért 15 bar nyomás nem engedhető – nem működne. A membrán addig tágulna, amíg ki nem tölti teljesen a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után elrepedne.
Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 25132.03 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 24l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 24l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő je 25132.03 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 24l, fekvő si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41668.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 24l AQUA OLA -