Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló

2 110 061 Ft

Cikkszám: 115999 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 3000
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 10 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó AQUA OLA, Hidrofor tatály 3000l, AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló

Az AQUA OLA 3000l hidrofor tartály manométerrel, függőlegesen álló, szivattyúzott víz tározójaként szolgál házi vízművek, szivattyú- és nyomóállomások vagy ipari állomások számára.
Az AQUA OLA hidrofor tartály olyan vásárlóknak készült, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében. A teljes termék, az AQUA OLA acél hidrofor tartály gyártásának minőségét a 3 évre kiterjesztett garancia emeli ki.
Az AQUA OLA 3000l függőleges hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy gumi-gumi (EPDM) zsákot tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyú indítási ciklusa, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos hidrofor tartályok esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.

A legtöbbet feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejeződése, általában valamilyen zárt térben (esetünkben hidrofor tartályban) uralkodó nyomás és a környező tér (gyakran légköri) nyomása.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig tud működni, és bar-ban mérik. (bar) Például a háztartásokban a rendszer nyomása nem haladhatja meg a 4-4,5 bar értéket, és még ezek az értékek is határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig terjed. A házban beállított nyomás magasabb értéke hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok szenvednek.
MAX. nyomás van jelölve a hidrofor tartályon, ez az a nyomás, amelyen a hidrofor tartályt a gyártástól kezdve tesztelték. A nyomástartó edény hegesztéseinek általános integritását és szilárdságát tesztelik. A vizsgálat behelyezett zsák nélkül történik.
FIGYELEM! Ezért nem engedhető be 15 bar nyomás a hidrofor tartályba – nem működne. A zsák addig tágul, amíg teljesen körül nem veszi a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után szétreped.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 2110060.55 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tatály 3000l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tatály 3000l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló je 2110060.55 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 115999.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tatály 3000l AQUA OLA - Hasonló termékek: Hidrofor tartály AQUA OLA 3000l manométerrel függőleges – álló