Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló

263 613 Ft

Cikkszám: 114448 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 500
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 10 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó AQUA OLA, Hidrofor tartály 500l, AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló

AQUA OLA 500l hidrofor tartály manométerrel, függőlegesen álló, szivattyús víztartályként szolgál házi vízművekhez, szivattyú- és nyomóállomásokhoz, vagy ipari állomásokhoz.
Az AQUA OLA hidrofor tartály olyan vásárlóknak készült, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében. A teljes termék, az AQUA OLA acél hidrofor tartály gyártásának minőségét a 3 évre kiterjesztett garancia emeli ki.
Az AQUA OLA 500l függőleges hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy gumi-gumi (EPDM) zsákot tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyú indítási ciklusa, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos hidrofor tartályok esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.

A legtöbbet feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejeződése, általában valamilyen zárt térben (esetünkben hidrofor tartályban) uralkodó nyomás és a környező tér (gyakran légköri) nyomása.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig tud működni, és bar-ban mérik. (bar) Például a háztartásokban a rendszer nyomása nem haladhatja meg a 4-4,5 bar értéket, és még ezek az értékek is határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig terjed. A házban beállított nyomás magasabb értéke hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok szenvednek.
MAX. nyomás van jelölve a hidrofor tartályon, ez az a nyomás, amelyen a hidrofor tartályt a gyártástól kezdve tesztelték. A hidrofor tartály hegesztéseinek általános integritását és szilárdságát tesztelik. A vizsgálat behelyezett zacskó nélkül történik.
FIGYELEM! Ezért nem engedhető be 15 bar nyomás a hidrofor tartályba – nem működne. A zacskó addig tágul, amíg teljesen körül nem veszi a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után szétreped.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 263612.63 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 500l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 500l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló je 263612.63 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114448.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 500l AQUA OLA - Hasonló termékek: Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel függőleges – álló helyzetben, Hidrofor tartály AQUA OLA 500l manométerrel álló