Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló

40 345 Ft

Cikkszám: 41685 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 50
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (működő) 6 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a nyomástartó edény zacskós
Gyártó AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló

Az AQUA OLA 50l függőleges – álló hidrofor tartály szivattyúzott víz tartályaként szolgál házi vízművek, szivattyú- és nyomóállomások vagy ipari állomások számára.
Az AQUA OLA hidrofor tartályt olyan ügyfelek számára tervezték, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében. A teljes termék, az AQUA OLA acél hidrofor tartály gyártásának minőségét a 3 évre kiterjesztett garancia emeli ki.

Az AQUA OLA 50l függőleges hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy gumimembránt (EPDM)  tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos hidrofor tartályok esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.
Gumimembrános hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.

Leggyakrabban feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a Nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejezése, általában a zárt térben (esetünkben egy hidrofor tartályban) uralkodó nyomás a környező tér (gyakran légköri) nyomásával szemben.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig képes működni, mértékegysége bar (bar). Például aháztartásokban arendszerben a nyomás nem haladhatja meg a 4-4,5 bar-t, és ezek már határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig van. A beállított nyomás magasabb értéke a házban hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok esetében.
A MAX nyomás a hidrofor tartályon azt a nyomás jelzi, amelyen a hidrofor tartályt gyárilag tesztelték. A hidrofor tartályok általános integritását, szilárdságát és a hegesztéseinek szilárdságát tesztelik. A teszt gumimembrán behelyezése nélkül történik.
FIGYELEM! A hidrofor tartályba ezért 15 bar nyomás nem engedhető – nem működne. A membrán addig tágulna, amíg ki nem tölti teljesen a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után elrepedne.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 40345.36 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 50l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 50l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló je 40345.36 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 41685.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 50l AQUA OLA - Hasonló termékek: Hidrofor tartály AQUA OLA 50l álló, Hidrofor tartály AQUA OLA 50l álló, Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, fekvő, Hidrofor tartály AQUA OLA 50l, fekvő