Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló

429 062 Ft

Cikkszám: 114449 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 750
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (pracovný) 10 bar ; Max. (maximálny) 15 bar
Gumimembrán a nyomástartó edény zacskós
Gyártó AQUA OLA, Hidrofor tartály 750l, AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló

Az AQUA OLA 750l nyomástartó edény manométerrel, függőlegesen álló, szivattyúzott víz tározójaként szolgál háztartási vízművek, szivattyú- és nyomóállomások vagy ipari állomások számára.
Az AQUA OLA nyomástartó edény olyan vásárlóknak készült, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében. A teljes termék, az AQUA OLA acél nyomástartó edény gyártásának minőségét a 3 évre kiterjesztett garancia emeli ki.
Az AQUA OLA 750l függőleges nyomástartó edény jellemzői:

A nyomástartó edény minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a nyomástartó edény maximális üzemi nyomását (6 bar).
A nyomástartó edény egy gumi-gumi (EPDM) zacskót tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített nyomástartó edény, annál kevesebb a szivattyú indítási ciklusa, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos nyomástartó edények esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a nyomástartó edényben lévő levegőt.
Gumizsákos nyomástartó edény beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.

A legtöbbet feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejeződése, általában valamilyen zárt térben (esetünkben nyomástartó edényben) uralkodó nyomás és a környező tér (gyakran légköri) nyomása.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a nyomástartó edény megfelelően és hosszú ideig tud működni, és bar-ban mérik. (bar) Például a háztartásokban a rendszer nyomása nem haladhatja meg a 4-4,5 bar értéket, és még ezek az értékek is határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig terjed. A házban beállított nyomás magasabb értéke hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok szenvednek.
MAX. nyomás van jelölve a nyomástartó edényen, ez az a nyomás, amelyen a nyomástartó edényt a gyártástól kezdve tesztelték. A nyomástartó edény hegesztéseinek általános integritását és szilárdságát tesztelik. A vizsgálat behelyezett zacskó nélkül történik.
FIGYELEM! Ezért nem engedhető be 15 bar nyomás a nyomástartó edénybe – nem működne. A zacskó addig tágul, amíg teljesen körül nem veszi a nyomástartó edény belsejét, és néhány ismétlés után szétreped.

Műszaki lap:

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 429061.88 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 750l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 750l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló je 429061.88 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114449.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 750l AQUA OLA - Hasonló termékek: Nyomástartó AQUA OLA 750l manométerrel függőleges – álló