Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló

14 361 Ft

Cikkszám: 114452 Kategória:
Značka: AQUA OLA

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 8
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) PS (üzemi) 6 bar; Max. (maximum) 15 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó AQUA OLA, Hidrofor tartály 8l, AQUA OLA

Leírás Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló

Az AQUA OLA 8l hidrofor tartály, függőlegesen álló, szivattyúzott víz tartályaként szolgál háztartási vízművek, szivattyú- és nyomóállomások vagy ipari állomások számára.
Az AQUA OLA hidrofor tartály olyan vásárlóknak készült, akik nem fogadnak el kompromisszumokat és félmegoldásokat a használhatóság tekintetében.
Az AQUA OLA 8l függőleges hidrofor tartály jellemzői:

A hidrofor tartály minden olyan szivattyútípushoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a nyomástartó edény maximális üzemi nyomását (6 bar).
A hidrofor tartály egy gumi-gumi (EPDM) zacskót tartalmaz, amely ivóvíz tárolására szolgál.
A gyári töltési nyomás 2 bar.
Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyú indítási ciklusa, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumizsákos hidrofor tartályok esetén javasolt körülbelül 6 havonta egyszer ellenőrizni a hidrofor tartályban lévő levegőt.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb karbantartási nehézség.

A legtöbbet feltett kérdés:
Mit jelent pontosan a nyomás (bar) – PS nyomás és MAX nyomás.
Ez a nyomás relatív kifejeződése, általában valamilyen zárt térben (esetünkben hidrofor tartályben) uralkodó nyomás és a környező tér (gyakran légköri) nyomása.
A PS az üzemi nyomás, és azt a lehető legmagasabb üzemi nyomást jelzi, amellyel a hidrofor tartály megfelelően és hosszú ideig tud működni, és bar-ban mérik. (bar) Például a háztartásokban a rendszer nyomása nem haladhatja meg a 4-4,5 bar értéket, és még ezek az értékek is határértékek. A családi házak nyomásrendszerében leggyakrabban 3,8 bar-ig terjed. A házban beállított nyomás magasabb értéke hosszú távon problémákat okozhat, különösen a különféle szelepek és akkumulátorok szenvednek.
A hidrofor tartályon fel van tüntetve a MAX nyomás, az a nyomás, amelyen a hidrofor tartályt gyárilag tesztelték. A hidrofor tartály hegesztéseinek általános integritását és szilárdságát tesztelik. A vizsgálat behelyezett zacskó nélkül történik.
FIGYELEM! Ezért nem engedhető be 15 bar nyomás a hidrofor tartályba – nem működne. A zacskó addig tágulna, amíg teljesen körül nem veszi a hidrofor tartály belsejét, és néhány ismétlés után szétrepedne.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 14361.16 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló a(z) AQUA OLA tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 8l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 8l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló je 14361.16 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 114452.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 8l AQUA OLA - Hasonló termékek: Hidrofor tartály AQUA OLA 8l álló, Hidrofor tartály AQUA OLA 8l függőleges