Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló

123 287 Ft

Cikkszám: 1323 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 150
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) max 10 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó Aquasystem, Hidrofor tartály 150l, Aquasystem

Leírás Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló

Az Aquapress 150 l-es hidrofor tartály szivattyúzott víz tartályaként szolgál háztartási vízüzemekhez, szivattyú- és nyomóállomásokhoz, ipari állomásokhoz stb.
Az AQUAPRESS 150 literes hidrofor tartály jellemzői:
Minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amely nem haladja meg a hidrofor tartály 10 bar maximális üzemi nyomásátA hidrofor tartály egy gumizacskót tartalmazA gyári nitrogén töltési nyomása 2 barJelenleg a gumizacskós hidrofor tartályok alkalmazása dominál az adott létesítményeknél. Egy négytagú családdal rendelkező családi ház (RD) esetében egy ilyen, minimum 80 literes tartály beépítése javasolt.Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, és annál hosszabb az egész rendszer élettartama.A hidrofor tartályhoz csatoljuk a használati útmutatót és a garanciajegyet.
Gumizsákos hidrofor tartály beépítése esetén megszűnik az edénybe szükséges levegőszívás megoldása és az ezzel járó nagyobb berendezések karbantartási igénye. A gumizacskós hidrofor tartályoknál a töltőgáz (levegő) kb. 1x / 6 hónap alatt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 123286.52 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló a(z) Aquasystem S.R.L. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 150l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 150l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló je 123286.52 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUASYSTEM 150l, függőleges – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1323.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 150l Aquasystem S.R.L. -