Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló

78 481 Ft

Cikkszám: 1321 Kategória:

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 80
Nyomástartály anyaga acél
Nyomás (bar) max 10 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsákkal van
Gyártó Aquasystem, Hidrofor tartály 80l, Aquasystem

Leírás Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló

Az Aquasystem TN 80l hidrofor tartály szivattyúzott víz tárolására szolgál főleg házi vízművek, ipari szivattyútelepek és hasonlók részeként.
Az AQUAPRESS 80l hidrofor tartály tulajdonságai:

Minden típusú szivattyúhoz hozzárendelhető, amelyek nem haladják meg a hidrofor tartály maximális üzemi nyomását, 10 bar
A hidrofor tartály gumimembránt tartalmaz
A nitrogén töltési nyomása gyárilag 2 bar

Napjainkban a gumimembrános hidrofor tartályok alkalmazása bizonyos területeken jelentősen megnövekedett. Egy családi ház esetében, négytagú család részére ajánlott legalább 80 L térfogatú ilyen tartály beépítése. Általánosságban elmondható, hogy minél nagyobb a beépített hidrofor tartály, annál kevesebb a szivattyúindítási ciklus, ezáltal pedig hosszabb az egész rendszer élettartama.
Gumimembrános hidrofor tartály beszerelése esetén megszűnik a szükséges levegő tartályba történő beszívásának és a berendezés ezzel járó nagyobb karbantartásának a problémája. A gumimembrános hidrofor tartályoknál szükséges a töltőgáz (levegő) ellenőrzése kb. 1x / 6 hónap alatt.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 78480.92 Ft árával.

Az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló a(z) Aquasystem S.R.L. tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Hidrofor tartály 80l területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l - álló

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Hidrofor tartály 80l kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló je 78480.92 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – álló si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 1321.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Hidrofor tartály 80l Aquasystem S.R.L. - Hasonló termékek: Tlaková nádoba AQUASYSTEM TN 80L, horizontálna – ležatá, Hidrofor tartály AQUASYSTEM 80l – fekvő