Hordós szivattyú IP 400 RAIN

36 208 Ft

Cikkszám: 119326 Kategória:
Značka: IBO

PARAMÉTEREK

Paraméter
Szivattyú nyomómagassága (m) 5
Maximális áramlás (l/perc) 125
Merülési mélység (m) 9
Szivattyú teljesítménye (kW) 0.4
Gyártó IBO, Vízelvezető szivattyúk, IBO

Leírás Hordós szivattyú IP 400 RAIN

A TIPI – IPK 400 Búvár vízelvezető szivattyút elárasztott területek vízelvezetésére használják. A szivattyú különböző helyeken használható, attól függően, hogy tiszta vagy szennyezett vizet szivattyúznak,főleg háztartásokban. Áteresztőképessége max. 5 mm szilárd szemcseméret.
A TIPI – IPK 400 búvár iszapszivattyú beépített hővédelemmel van ellátva, túlmelegedés esetén. A szivattyú beépített elektronikus úszóval rendelkezik, amely lehetővé teszi elhelyezését szűk vagy nehezen hozzáférhető helyekre A TIPI-IPK 400 búvár iszapszivattyú automatikus üzemmódban is működhet.
A TIPI – IPK 400 vízelvezető szivattyúnak két funkciója van: automatikus és kézi vezérlés.
Az automatikus vezértlés esetén az elektronikus úszó bekapcsolja a szivattyút, ha a vízszint emelkedik, és eléri az alaptól számított 15 cm magasságot. A folyadék kiszivattyúzása után az elektronikus úszó automatikusan kikapcsolja a szivattyút, ha a folyadék szintje 6 cm -re van a szivattyú aljától.
A TIPI – IPK 400 vízelvezető szivattyú nem automatikus üzemmódban is működtethető. Ebben az esetben azonban a felhasználónak magának kell ellenőriznie a szintet, és a szivattyúzás végén kézzel kell kikapcsolnia a szivattyút.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Hordós szivattyú IP 400 RAIN, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 36207.7 Ft árával.

Az Hordós szivattyú IP 400 RAIN a(z) IBO tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Vízelvezető szivattyúk területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Hordós szivattyú IP 400 RAIN beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Hordós szivattyú IP 400 RAIN

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Vízelvezető szivattyúk kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Hordós szivattyú IP 400 RAIN je 36207.7 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Hordós szivattyú IP 400 RAIN si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 119326.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Vízelvezető szivattyúk IBO - Hasonló termékek: Zagy szett – MAGNUM 3750 szennyvízszivattyú 20 m-es tömlővel, IBO WQF 180 búvár szennyvízszivattyú, IBO WQF 250 búvár szennyvízszivattyú, Zagy szett – MAGNUM 3750 szennyvízszivattyú 30 m-es tömlővel