Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar

1 181 901 Ft

Cikkszám: 22650 Kategória:
Značka: Centrometal

PARAMÉTEREK

Paraméter
Tartály kapacitása (l) 1000
Nyomástartály anyaga galvanizált acél
Nyomás (bar) max 8 bar
Gumimembrán a hidrofor tartály zsák nélkül van
Gyártó Centrometal, Függőleges horganyzott hidrofor tartályok, Centrometal

Leírás Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar

A HVP horganyzott hidrofor tartályok szivattyúzott víz tárolására szolgálnak főleg házi vízművek és ipari szivattyútelepek részeként. Ezek a tartályok kiváló minőségű tüzihorganyzással készültek kívül-belül, ami meghosszabbítja élettartamukat és javítja a termék megjelenését is. A hidrofor tartályok élettartamát a gumimembrán hiánya is megnöveli.
A horganyzott tartályok minden típusú szivattyúhoz alkalmasak, de meg kell felelniük az előírt tervezési paramétereknek (térfogat + maximális üzemi túlnyomás).
Felhasználás:
A HVP hidrofor tartályok biztosítják a víz zökkenőmentes elosztását, többnyire saját kútból. Fenntartják az azonnali használathoz szükséges vízellátást, és így meghosszabbítják a szivattyú élettartamát. A horganyzott tartályok ipari épületekben is használhatók, és mindenhol, ahol szükség van az azonnali felhasználáshoz szükséges vízellátásra.
Előnyök:
A HVP hidrofor tartályok vízmércével ellátottak, így azonnali áttekintése van a hidrofor tartályban lévő max / min térfogatról. A horganyzott hidrofor tartályok összes anyaga, amely kapcsolatba kerül a vízzel, alkalmas ivóvízzel való érintkezésre. A horganyzott HVP tartályok pozitív hatással vannak a szivattyú élettartamára is.

Értékelés

Bemutatjuk önnek az Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar, amely jelentős része lehet vízrendszereinek, és hozzájárulhat hatékony működésükhöz. Legyen szó új szivattyú telepítéséről vagy meglévő berendezés karbantartásáról, ez a praktikus és megbízható megoldás a(z) 1181901.37 Ft árával.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar a(z) Centrometal tapasztalatainak és innovációinak eredménye, amelyeket évek során gyűjtöttek a(z) Függőleges horganyzott hidrofor tartályok területén. Az emberek igényeihez igazodva tervezték, ezért népszerűvé vált szakemberek körében.

Az Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar beszerzése egy lépés a problémamentes vízszivattyúzás felé optimális körülmények között. Legyen szó kerti öntözésről, medence feltöltéséről vagy más alkalmazásokról, ez a termék arra lett tervezve, hogy megkönnyítse a munkát, és biztosítsa a rendszer megbízható és hatékony működését. A csomagban található minden darab gondosan kidolgozott és hosszú élettartamú, megbízható teljesítményt garantálva.

Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar

Ezzel a termékkel megbízható és hatékony Függőleges horganyzott hidrofor tartályok kap, amely biztosítja a megbízható vízáramlást, és megkönnyíti a szivattyúzással kapcsolatos igényeit. Robusztus kialakítása és egyszerű telepítése kiváló választássá teszi mind a szakemberek, mind a házi felhasználók számára.

Časté otázky

Cena za Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar je 1181901.37 Kč. Náš katalog vám našel jednu z nejlepších cen.

Ano můžete. S Horganyzott hidrofor tartály HVP 1000L vízmércével, 8 bar si můžete být jistí, že dostanete ten nejlepší produkt, který trh nabízí, protože byl pečlivě vybrán s ohledem na potřeby zákazníků. Věříme, že se tento produkt stane Vaším oblíbeným, stejně jako u mnoha dalších spokojených zákazníků. Má EAN kód 22650.

V jaké kategorii produkt najdete a jaké má alternativy?

Álló hidrofor tartályok Centrometal - Hasonló termékek: Horganyzott hidrofor tartály HVP 500L vízmércével 6 bar, Horganyzott hidrofor tartály HVP 1500L 10bar vízmércével